DBF Converter 2.45

Program indir Yorum ekleyin

DBF Converter 2.45
DBF Converter 2.45 programi DBF uzantili veritabani dosyalarini donusturme (convert) islemini saglar. DBF dosya formati en eski veritabani dosyalarindan biridir. Yillar icerisinde gelistirilmis ve depolama mantigi iyilestirilmistir. Program, DBF dosyalarini XML, CSV, HTML, TXT, RTF ve PRG uzantili olarak diger veritabanlariyla uyumlu halde donusturebilmektedir.

Veri kaybi olmaksizin donusturme islemlerini bu programla gerceklestirebilirsiniz. Programin guzel yanlarindan biri de sadece donusturme islemiyle kalmayip, duzenleyici bir editore de sahip olmasidir. Bu editor araciligiyla DBF dosyalarini duzenleyebilir, kayit ekleme, listeleme, arama ve silme islemlerini dakikalar icerisinde kolayca gerceklestirebilirsiniz.

Programin donusturme filtreleri satir ve sutunlari sorunsuzca diger formatlara donusturebilmektedir. Donusturme islemi neticesinde elde edilen yeni veritabaninda herhangi bir veri kaybi yasanmaksizin. Tam uyumlu olarak donusturme saglanabilmektedir. Programin ayrica SQL sorgularini destekleme ozelligi de mevcuttur. SQL sorgularini kolayca yapabilir ve arama islemlerini sorunsuzca halledebilirsiniz.

Yapimcisi : http://www.dbf2002.com

DBF Converter 2.45

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4