Dictionary .NET 2.3.3719

Program indir Yorum ekleyin

Dictionary .NET 2.3.3719
Dictionary .NET 2.3.3719 programi guclu bir cok dilli sozluktur. Program tam 52 farkli dilde ceviri yapabilme ozelligine sahiptir. Google Sozluk, tercume, arama, oner ve vikipedi kaynaklarini kullanarak ceviri yapabilir. Cevrimici cevirme ozelligine sahiptir. Referans kaynaklari da gostererek size yol gosterir. Ayrica kullanmis oldugunuz kelimeye iliskin cumleleri de size gostererek kolay bir cevirme yapabilmenize olanak tanir.Dictionary .NET 2.3.3719
Dictionary .NET 2.3.3719 ucretsiz bir programdir. Programi oldukca iyi bir tabana sahip cok dilli sozluktur. Program tam 52 farkli dilde ceviri yapabilme ozelligine sahiptir. Google Sozluk, tercume, arama, oner ve vikipedi kaynaklarini kullanarak ceviri yapabilir. Cevrimici cevirme ozelligine sahiptir. Referans kaynaklari da gostererek size yol gosterir. Ayrica kullanmis oldugunuz kelimeye iliskin cumleleri de size gostererek kolay bir cevirme yapabilmenize olanak tanir.

Tum sozluk islerinizi gorebilecek kalitede bu sozluk, bazi kelimeleri sesli ve goruntulu olarak da inceleyebilmenize olanak tanir.

Yapimcisi : http://fishcodelib.com

Dictionary .NET 2.3.3719

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4