Opera 10.51 internet tarayıcısı

Program indir Yorum ekleyin

Opera 10.51 internet tarayicisi
Opera 10.51 gelismis ozelliklere sahip populer bir internet tarayicisidir. Web sitelerini gezebilmeniz icin oldukca guclu araclar icerir. Internet explorer alternatifi kullanilabilir fakat daha guvenlidir ve hafiftir. Sekmeli sayfalar halinde tek tarayicidan siteleri gezebilirsiniz. Entegre edilmis google arama kutusuda bulunmaktadir. Bu sayede internette hizli arama gerceklestirebilirsiniz. Rss destegi de vardir.Opera 10.51 internet tarayicisi
Opera 10.51 gelismis ozelliklere sahip populer bir internet tarayicisidir. Web sitelerini gezebilmeniz icin oldukca guclu araclar icerir. Internet explorer alternatifi kullanilabilir fakat daha guvenlidir ve hafiftir. Sekmeli sayfalar halinde tek tarayicidan siteleri gezebilirsiniz.

Entegre edilmis google arama kutusuda bulunmaktadir. Bu sayede internette hizli arama gerceklestirebilirsiniz. Rss destegi de bulunuyor sitelerin .xml adreslerini eklereyerk aninda takip edebilirsiniz. Favori olusturma sayesinde begendiginiz sitelere aninda giris yapabilirsiniz. Ayrica Turkce destekli olup ucretsiz sunulmaktadir.

Yapimcisi: http://www.opera.com

Opera 10.51 internet tarayicisi

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4