FileZilla 3.3.2.1 Ücretsiz ftp programı

Program indir Yorum ekleyin

FileZilla 3.3.2.1 Ucretsiz ftp programi
FileZilla 3.3.2.1 acik kaynak kodlu ve ucretsiz olarak dagitilan kaliteli bir ftp programidir. Diger parali yazilimlari aratmayacak derecede gelismis ozelliklere sahiptir. Filezilla ile ftp sunucularina baglanip dosya transferi yapabilirsiniz. Kucuk boyutlu ve Kolay kullanima sahiptir. Filezilla ayni anda bircok dosyayi download yada upload yapabilmenizi destekler. Sunucudaki chmod komutlarini calistirabilirsiniz.FileZilla 3.3.2.1 Ucretsiz ftp programi
FileZilla 3.3.2.1 acik kaynak kodlu ve ucretsiz olarak dagitilan kaliteli bir ftp programidir. Diger parali yazilimlari aratmayacak derecede gelismis ozelliklere sahiptir. Filezilla ile ftp sunucularina baglanip dosya transferi yapabilirsiniz. Kucuk boyutlu ve Kolay kullanima sahiptir.

Filezilla ayni anda bircok dosyayi download yada upload yapabilmenizi destekler. Sunucu uzerinde chmod denilen dosya izinlerini de kolayca yapabilmenizi saglar. SSL / TLS (FTPS) ve SSH Dosya Aktarim Protokolu (SFTP) gibi guvenli baglanti protokollerini destekliyor. Surukleyip birakma, dosya silme ve editleme gibi ozellikler de icermektedir.

Yapimcisi: http://filezilla.sourceforge.net

FileZilla 3.3.2.1 Ucretsiz ftp programi

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4