SoliCall 1.6.4 Ses iyileştirme programı

Program indir Yorum ekleyin

SoliCall 1.6.4 Ses iyilestirme programi
SoliCall programi internetten birisi ile sesli olarak gorusme yaparken istenmeden arkaplanda cikan sesleri gidererek sesde iyilestirme yapiyor. Mesela skype’de bir arkadasiniz ile sesli olarak konusuken kapimi caliyor? Evde cocuklariniz gurultumu cikariyor? Yada klavyenizden seslermi cikiyor? SoliCall sayesinde bunlarin hepsinden kurtulabilirsiniz. Kendi sesiniz haricindeki butun istenmeyen gideriyor.SoliCall 1.6.4 Ses iyilestirme programi
SoliCall programi internetten birisi ile sesli olarak gorusme yaparken istenmeden arkaplanda cikan sesleri gidererek sesde iyilestirme yapiyor. Mesela skype’de bir arkadasiniz ile sesli olarak konusuken kapimi caliyor? Evde cocuklariniz gurultumu cikariyor? Yada klavyenizden seslermi cikiyor?

SoliCall sayesinde bunlarin hepsinden kurtulabilirsiniz. Kendi sesiniz haricindeki butun istenmeyen sesleri iyilestirme yaparak karsinizdaki kisiyle daha rahat konusmanizi sagliyor. Msn messenger, Skype ve Google talk gibi bircok uygulama ile sorunsuz calisabiliyor. Ayrica ses kaydetme ozelligi de bulunmaktadir. Unutmadan soyleyelim ucretsizdir:)

Yapimcisi: http://www.solicall.com

SoliCall 1.6.4 Ses iyilestirme programi

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4