Kliniksoft Hasta Takip Programi 1.0.528

Program indir Yorum ekleyin

Kliniksoft Hasta Takip Programi 1.0.528 Kliniksoft Hasta Takip Programi 1.0.528 Kliniksoft Hasta takip programi, kisilere kod numarasi verme, birden fazla doktorla calisabilme gibi ozellikleri ile hastane personellerinin vazgecilmezi olmayi amacliyor.

Hastane personellerinin islerini buyuk olcude kolaylastiran ve Firebird SQL Server veritabani sayesinde hizli iletisim gerceklestiren bir veritabani uygulamasi.

Kodlama sistemi sayesinde birden fazla doktorun kullanabilecegi ve verilere kolayca erisim saglayabilecegi bir yazilim.

Yapimcidan aciklama :

Kliniksoft Hasta Takip, doktor ve diger saglik personelinin hastalari ile ilgili verilerini bilgisayar ortaminda duzenli bir sekilde saklamalarini ve yonetmelerini saglayan bir hasta takip otomasyon programidir.

Programin Genel Ozellikleri :

1.Program Sunucu/Istemci Calisma Sistemine uyumlu olarak yazilmistir.
2.Veritabani olarak Firebird SQL Server kullanilmistir.
3.Doktorlar hastalarini bilgisayar ortaminda takip edebilir onlara yapilan tedavileri, anamnez bilgilerini, sikayetlerini v.b. bilgilerini kaydedebilirler.
4.Hasta ilk kez geldiginde bir defaya mahsus hasta kayit karti acilarak hastaya bir kod numarasi verilir ve ilgili bilgiler bir kez girildikten sonra bir daha hastanin tum islemleri bu numara uzerinden yurutulur.
5.Hastalarin laboratuar ve rontgen tetkik islemleri muayene kartina islenebilir bir sonraki gelisinde bu bilgilerden faydalanilabilir.
6.Hastalara randevu verilerek takip edilebilir.
7.Birden fazla doktorla calisilabilir.
8.Kullanici tanimlama bolumunde yetkilendirme yapilarak kullanicilarin program uzerinde izin verildigi kadar tasarruf etmelerine olanak saglanabilir.
9.Programin her aninda raporlama yapilabilir ve bunlar yazicidan cikti olarak alinabilir.
10.Programda bazi bilgiler parametriktir ve bir kez girilir. Bundan sonra o bilgiler klavyeden girmek yerine secerek veri girisi yapilir.
11.Verileri yedeklenebilir istendigi anda istenilen yedege donulebilir.
12.Gelismis arama sistemiyle kayit sayisi ne kadar cok olursa olsun aranan kayda en kisa zamanda ulasilir. Aranan kaydin tam yazilisini bilmek gerekmez.Ornegin Yuksel DEMIRCIOGLU ismini ararken “Yuksel DEMIRCIOGLU ” seklinde mi “YukselDEMIRCIOGLU ” seklinde mi yoksa “yuksel demircioglu ” seklinde mi yazildigi onemli degildir.”y” harfine basilinca bas harfi “y”olan kisiler listelenir.”u” harfine basilinca ise Yu ile baslayan kisiler listelenir. Ve daha “Yuksel DEMIRCIOGLU” yazmadan aranilan kayda ulasilir.
13.Aramalarda buyuk kucuk harf ayrimi yoktur. Turkce karakterleri kullanmak serbesttir.
14.Programin her asamasinda kullanilan mesajlar ile kullanici bilgilendirilerek hata yapmasi onlenmektedir.
15.Hasta kayitlarina resim eklenebilir. Bu resimler veritabanina kaydedilmeyeceginden hicbir sekilde programin boyutunu artirmaz ve yavaslamasina neden olmaz.
16.Programin renkleri istendigi sekilde ayarlanabilir, hazir temalar kullanilabilir, sonra istenirse orijinal renklere donulebilir.
17.Programdaki veriler tek tiklamayla web sayfasi,word sayfasi, excell sayfasi olarak kaydedilebilir, istendigi sekilde duzenlenebilir, her turlu arama ve sorgu sonucu bu formatlarla ciktilanarak, yazicidan dokum alinabilir.
18.Randevu formu ile hastalariniza randevu verebilirsiniz.

Program 20 kayitlik sinirlama ile gelmektedir. 20 kayittan sonra programa kayit girisi durdurulmaktadir. Programi sinirsiz tam surum olarak kullanilabilmesi icin lisans numaralarini programa tanitmaniz gerekmektedir. Bunun icinde yuksel@indemsoft.com mail adresine adiniz, soyadiniz, irtibat kurabilecegimiz bir telefon veya mail adresi, alacaginiz programin adini, (Bu program icin KlinikSoft yazmaniz yeterlidir.) programdaki Lisans Al formunda cikan seri numaralarini iceren bir mesaj gondermeniz gerekmektedir. Mailiniz bize ulasir ulasmaz tam surum lisans numaralari belirttiginiz mail adresine gonderilecektir.

Tum bu konularda gorusmek ve bilgi almak yuksel@indemsoft.com adresine mail atabilirsiniz.

Program Bedeli : 250 YTL

Kralprogram.net aciklamasi = Kliniksoft Hasta Takip Programi 1.0.528 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Kliniksoft Hasta Takip Programi 1.0.528 yazilim ureticisi degildir. Kliniksoft Hasta Takip Programi 1.0.528 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.indemsoft.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4