safari 3.0 beta

Program indir Yorum ekleyin

safari 3.0 beta safari 3.0 beta apple, safari internet tarayicisinin windows surumunu kullanicilarin begenisine sundu. apple, safari
in diger populer tarayicilardan daha hizli oldugunu, hatta daha iddiali bir tabirle dunyanin en iyi browseri oldugunu iddia ediyor. yaptiklari testler sonucunda safari
in internet explorer 7.0dan 2 kat, firefox 2den de 1.6 kat daha hizli oldugu belirtiliyor. yine javascript ve uygulama calistirma testlerinde de diger tarayicilardan 2 kata kadar daha hizli oldugu belirtiliyor.

hizin yaninda safari
in bir diger on plana cikan ozelligi temiz bir arayuze ve genis bir sayfa izleme alanina sahip olmasi. ie7 ve diger yeni nesil tarayicilara benzer bir sekilde sekmeli gezinti ozelligi (tek ana pencere icinde birden fazla sayfayi dolasabilme) olmasi ve adres cubugunun hemen yaninda google arama cubugu bulunuyor.

yine yeni nesil tarayicilarin bircogunda bulunan ortak ozelliklerden olan pop-up pencereleri engelleme, sayfa ici arama, rss besleme, cookie engelleme, otomatik form doldurma gibi ozellikleri de barindiran safari, snapback ozelligi ile de dikkat cekiyor. bu ozelligi kullanarak sayfalar arasinda dolasirken yolunuzu kaybettiginizde, tarayiciniz bir tusla sizi baslangic noktaniza (arama sonuc sayfasi veya gezindiginiz sitenin ana sayfasi) geri donmenizi sagliyor.

tum bu ozelliklerinin yaninda, henuz beta yani deneme surumu oldugu icin bazi eksiklikleri ve problemleri de mevcut. bu gibi problemlerin bildirilebilmesi icin bir hata tesbit tusu (bug report) koymayi da ihmal etmemisler. yaptigimiz denemede karsilastigimiz ilk problem favoriler (bookmark) menusunun kulaniminda (favori site ekleme, favorileri gosterme) tarayicinin hata vererek kapanmasi. ayrica ie ve diger populer tarayicilardan kolay bir sekilde favorilerin aktarilmasi imkani da saglanmamis.

henuz eklenti destegi de (flash player eklentisi vs.) yeterince gelismedigi icin genis kitlelere en azindan su an icin pek hitap etmemekle birlikte, sadelikten hoslanan ve hizli gezintiyi onemseyen kullanicilarin deneyebilecegi, eksiklikleri giderilip hizli bir gelisim sureci yasarsa, arkasinda apple gibi bir devin de bulundugu dikkate alinarak, safari
in populer tarayicilar arasinda yerini alabilecek bir yazilim oldugu soylenebilir.

Kralprogram.net aciklamasi = safari 3.0 beta programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net safari 3.0 beta yazilim ureticisi degildir. safari 3.0 beta programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.apple.com/safari/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4