Belarc Advisor 7.2n

Program indir Yorum ekleyin

Belarc Advisor 7.2n Belarc Advisor 7.2n Bilgisayarinizda yuklu programlar, programlarin lisans seri numaralari, sistem ozellikleri, sistem ve program guncellestirmeleri gibi bircok konuda bilgisayarinizin icinde mevcut olan icerigi goruntulemek icin profesyonel tarzda bir programdir.

Artik bilgisayarinizin ozellikleri hakkinda baskalarina danismak zorunda kalmayacaksiniz.

Bilgisayarinizda guncellestirmeleriniz tam yuklumu veya yuklu olan ve lisansli bir windows veya herhangi bir programinizin seri numarasi neydi ?
Baska yerde aramaniza gerek kalmayacak cunku artik hepsi bu programda gosterilecek.

Bilgisayari hakkinda bilgi sahibi olmayan ve ogrenmek isteyen veya sistem uzmanlari icin ideal bir program.

NOT : Programi kurdugunuzda hemen sisteminizde 15-20 saniye gibi kisa bir surede bir tarama yaparak otomatik olarak internet tarayicinizda bir sayfa acilir. Acilan bu sayfa bahsedilen programin calistiginda buldugu sonuclarin gosterildigi sayfadir.
Bu sayfayi anlamadan yanlislikla kapattiysaniz uzulmeyin, cunku bu sayfa programin kurulu oldugu dizinde yani “C:Program Filesbelarcadvisorsystemtmpbilgisayarinizin_adi.html seklinde kaydediliyor. Bahsedilen yere girerek her turlu donanim ve yazilim bilginizi icerek bu sayfayi istediginiz gibi kullanabilirsiniz.

Destekledigi Isletim Sistemleri :
Windows 95/98/Me, NT 4, Windows 2000, XP ve Windows Server 2003.
Destekledigi Internet Tarayicilar :
Internet Explorer 3 veya Netscape 3, ve daha yuksek versiyonlar. Ayrica Opera, Mozilla, ve Firefox tarayicilarda da calismaktadir.
Lisans :
Sadece kisisel kullanim icin ucretsizdir. Egitim kurumlari, devlet kuruluslari ve askeri kuruluslarda kullanimi ve kurulmasi yasaktir.

Kralprogram.net aciklamasi = Belarc Advisor 7.2n programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Belarc Advisor 7.2n yazilim ureticisi degildir. Belarc Advisor 7.2n programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.belarc.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4