MetaProducts Mozilla FireFox Plug-In 1.1.8

Program indir Yorum ekleyin

MetaProducts Mozilla FireFox Plug-In 1.1.8 MetaProducts Mozilla FireFox Plug-In 1.1.8 Bu eklenti; MetaProducts tarafindan uretilen ve kullanan herkes tarafindan bircok ozelligi ile begenilen, Download Express, MassDownloader indirme yoneticilerinin, Mozilla Firefox 1.x (1 ve uzeri) versiyon, Netscape 8.x (8 ve uzeri) internet tarayicilara uyumlu calismasini saglamaktadir.

Ayrica yukarida adlari verilen internet tarayicilarin sag tiklama menusune “Download Express ile indir” seceneginin konulmasini sagliyor.

Bilindigi uzere Mozilla Firefox un kendi icinde bir indirme yoneticisi mevcut, fakat dosya indirdiginiz bazi sunuculardan kaynaklanan kesilme, indirmeye ara verme sonrasi tekrar baslatma halinde olusan sorunlarin cogunda bu indirme yoneticisi yetersiz kalabiliyor.
Bu gibi sorunlarin cogunun onune Download Express in becerikliligi ile gecilmis oluyor.

ONEMLI NOT :
Bu eklentiyi Mozilla Firefox ve Netscape internet tarayicilariniz ile kullanabilmeniz icin sisteminizde Download Express veya MassDownloader programlarindan birisinin kurulu olmasi gerekmektedir.

Kralprogram.net aciklamasi = MetaProducts Mozilla FireFox Plug-In 1.1.8 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net MetaProducts Mozilla FireFox Plug-In 1.1.8 yazilim ureticisi degildir. MetaProducts Mozilla FireFox Plug-In 1.1.8 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.metaproducts.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4