PCPal 1.6.1228

Program indir Yorum ekleyin

PCPal 1.6.1228 PCPal 1.6.1228 PCPal bilgisayarinizin yonetiminde, sorunlarin cozumunde, guncellenmesi ve guncel tutulmasinda, guvenlik sorunlarinda ve aciklarinda, performansinin test edilmesi ve duzenlenerek arttirilmasinda sadece bir tiklama ile size yardimci olan bir yardimci sistem aracidir.

Programi kurup calistirdiginizda masaustunuze gelen butonuna tikladiginizda gelen ana penceresi icerisinde cok kisa bir surede sisteminizde guvenlik, guncellik, performans ve hata kontrolu yapilir ve pencerenin alt kisminda bolumler halinde listelenir.
Her bolumun uzerine bir kere tikladiginizda kisa aciklamasini ve yapmaniz gereken duzenlemeler ve tavsiyeler yazilmaktadir. Yanindaki “Get it” butonu ile program tarafindan bulunan sorun, guvenlik acigi veya guncelleme gereksinimi aninda yapilir ve ayni kisimda yapilan isin bilgisi verilir.

Programin Genel Gorevleri :

Optimize (Performans) : PCPal sisteminizi kisa bir surede kontrol eder ve bilgisayarinizdan maksimum performans alabilmeniz icin gerekenleri size tavsiye eder.

Secure (Guvenlik) : Sistem guvenliginizi surekli kontrol altinda tutarak surekli guvenlik altina kalmanizi saglar, guvenlik guncellestirmelerinizi takip ederek size sunar.

Update (Guncellestirme) : Bilgisayarinizin devamli guncel ve guvenli olmasini saglamak icin sizi uyararak yol gosterir.

Real-time Monitoring (Anlik Izleme) : Bilgisayarinizda meydana gelebilecek tehlikeleri, sorunlari devamli kontrol eder, sizi uyararak bu sorunlardan ve tehlikelerden uzak kalmanizi saglar.

Editorun Yorumu :
Internet uzerinde mevcut olan bu tur yazilimlar her ne kadar size bilgisayarinizi her turlu sorundan koruyacagini soylese de her zaman insan zekasinin hizina ve kivrakligina erismesinin mumkun olamayacagi gorusundeyim.
Bu programi kullanabilmeniz icin oncelikle az miktarda da olsa Ingilizce bilgisine sahip olunmasini tavsiye ediyorum.
Ayrica hicbir bilgisayar programi insan zekasindan ustun olamayacagi icin yaptiginiz islemleri kontrol ederek yapmanizi oneririm.

Kralprogram.net aciklamasi = PCPal 1.6.1228 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net PCPal 1.6.1228 yazilim ureticisi degildir. PCPal 1.6.1228 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.pcpal.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4