CreateInstall Free Edition 4.11.9

Program indir Yorum ekleyin

CreateInstall Free Edition 4.11.9 CreateInstall Free Edition 4.11.9 CreateInstall Free Edition ucretsiz, kucuk boyutlu ve profesyonel bir kurulum (setup) hazirlama programidir.

Basit kullanici arayuzu sayesinde uygulamalariniza kolayca kurulum dosyalari hazirlayabilirsiniz.
Bu sayede yaptiginiz programlari, uygulamalari tek bir dosya altinda sikistirarak toplamis, her bir dosyanin hangi klasore konacagini tarif etmekle ugrasmadan sadece bu kurulum dosyasini arkadaslariniza gonderebilisiniz.

Genel Ozellikleri :

Licensing (Lisans) : Lisans sozlesmesi, kullanim anlasmasi ve benzeri tarzi kurulum dosyanizin veya iceriginin genel sartlarini yazabileceginiz bolumdur.

Uninstall (Kaldirma) : Yaptiginiz kurulum dosyasinin kurulan bilgisayardan kaldirilip, silinmesi icin kullanacaginiz bolumdur.

Registry Entries/Extracts (Kayit Defteri Girisleri/Atamalari) : Yaptiginiz kurulum dosyasi icerigi ile ilgili kurulacak bilgisayarin kayit defterindeki gerekli yerlere gereken kayit anahtarlarini kaydetmenizi, atamalari yapmanizi saglayan bolumdur.

INI Files (INI Dosya Tanimlamalari) : Cogu programla birlikte bilgisayarimizda olusturulan .INI dosyalari programlarin calismalari icin cesitli kodlar ve belirtecler icermektedir. Siz de kendi uygulamanizin bu tur bir ihtiyaci varsa bu bolumu kullanabilirsiniz.

Multi-Directory Deployment (Coklu Klasor Tanimlama) : Yaptiginiz kurulum programi ile ilgili icerigi, kurulacak bilgisayarda birden fazla klasore kopyalanmasini, atanmasini saglayabileceginiz bolumdur.

Shortcut and Menu Creation (Kisayol ve Menu Olusturma) : Kurulum programininizin icerigindeki dosyalarin acilmasi ile ilgili gereken kisayol ve menu tanimlamalarini buradan yapabileceksiniz.

Mevcut Surumunun Dil Destekleri :
Cekce, Danca, Felemenkce, Fransizca, Katalanca, Almanca, Yunanca, Macarca, Italyanca, Portekizce, Rusca, Slovakca, Ispanyolca.
Onceki Versiyonlari Kullananlar Icin Dil Ekleri :
Bu dil eklerini programi kurduklari klasordeki “language” klasorunun icine atmaniz yeterlidir.
Cekce, Polonyaca, Isvecce

Editorun Yorumu :
Program ucretsiz olmasina ragmen reklam denebilecek bir ozellikle sisteminize kuruluyor ama cok da onemsenmeyecek kadar ufak bir reklam. Hazirladiginiz kurulum programindaki pencerenin sol alt kosesinde kendi adini yaziyor sadece.

Kralprogram.net aciklamasi = CreateInstall Free Edition 4.11.9 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net CreateInstall Free Edition 4.11.9 yazilim ureticisi degildir. CreateInstall Free Edition 4.11.9 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.createinstall.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4