ImageBot 3.4.0

Program indir Yorum ekleyin

ImageBot 3.4.0 ImageBot 3.4.0 ImageBot; Mozilla Firefox Internet Tarayiciniz icin yapilmis bir eklentidir.

ImageBot; cogumuzun devamli isinin dustugu ImageShack resim barindirma sitesine resim yuklemek icin kullanacaginiz basit bir eklentidir.

Bu eklenti ile; bilgisayarinizda bulunan veya herhangi bir web sitesinde gezerken gordugunuz resmin uzerinde sag tiklayarak “Upload Image” yani Resmi Yukle diyerek, ImageShack sitesine yukleyip, resmin linkini, onizleme linkini, forumlarda kullanilabilecek linkini gibi cesitli amaclar icin bu site tarafindan uretilen linkleri aninda alabilirsiniz.

Yuklediginiz resimlerinize isterseniz arsiv seklinde yeniden ulasabilirsiniz.

Arsivinizdeki resmin uzerinde sag tiklayarak copy (kopyala) komutu ile resmin linkine ulasabilir, yeniden kullanmis olursunuz.

Araclar menusundeki ImageBot bolumundeki Float komutu ile acilacak penceredeki arac ile yuklediginiz resimlerin isimlerini, linklerini, ImageShack sitesindeki durumlarini (aktif olup, olmadiklarini) gorebilirsiniz.

Isterseniz bu pencerede yeni resim de yukleyebilirsiniz.

Mozilla Firefox 1.5 ile 2.0b1 arasindaki tum versiyonlara uyumludur.

Kralprogram.net aciklamasi = ImageBot 3.4.0 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net ImageBot 3.4.0 yazilim ureticisi degildir. ImageBot 3.4.0 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://pimpsofpain.com/imagebot.html

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4