Actual Transparent Window 4.4

Program indir Yorum ekleyin

Actual Transparent Window 4.4 Actual Transparent Window 4.4 Actual Transparent Window, bilgisayarinizda acilan pencereleri transparan(saydam) gostermeye yarayan bir programdir. Eger pencerelerinizin ust uste gelmesinden biktiysaniz ve altta kalanlari gorememekten sikayetciyseniz bu tam size gore. Program sayesinde pencerelerinize istediginiz saydamligi vererek isterseniz o an uzerinde calistiginiz pencerenin bir altinda kalanini isterseniz de en altta kalan pencerenizi gorebilme sansiniz doguyor. Saydamlik yuzdeleri onar onar buyuyor ve kuculuyor. Eger iki pencereyi de ayni anda net bir bicimde gorebilmek istiyorsaniz yuzde 50–60 cok iyi bir secim olacaktir.

Programi begenirseniz ve 60 gunluk deneme versiyonundan sonra da kullanmak isterseniz satin almaniz icin $19.95 odemeniz gerekmektedir.

Kralprogram.net aciklamasi = Actual Transparent Window 4.4 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Actual Transparent Window 4.4 yazilim ureticisi degildir. Actual Transparent Window 4.4 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.actualtools.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4