Pdf Donusturucu doPDF 5.0.218

Program indir Yorum ekleyin

Pdf Donusturucu doPDF 5.0.218 Pdf Donusturucu doPDF 5.0.218 doPDF kisisel ve ticari amacla ucretsiz olarak kullanilabilecek bir .pdf dosya turu donusturucusudur.

Herhangi bir yazilimin “yazdir” menusu kullanilarak, belgelerin .pdf bicimine donusturulmesini saglar.

Microsoft Excel, Word veya PowerPoint belgelerini hatta sik kullandiginiz internet sitelerini ve e-postalarinizi .pdf biciminde yazdirabilirsiniz.

Ozellikler:

Isletim sisteminize sanal yazici olarak kurulur.
.pdf dosyalari olusturmak icin Ghostscript gibi ek programlara ihtiyac duymaz.
Olusturulan belgelerin cozunurlugu 72 ile 2400 dpi arasindaki degerlerde olabilir.
Olusturulacak sayfa boyutlari A4 gibi stantart bicimlerden kendi belirleyeceginiz bicimlere kadar degistirilebilir.
Olusturulan .pdf belgelerinde arama ozelligi etkindir.

PDF’in Anlami Nedir?
PDF’in acilimi Tasinabilir Belge Bicimi’dir (Portable Document Format). Bu ad, genel olarak belgeleri dagitirken bicimlendirme ve tasarimlarini koruyarak her sistemde ayni sekilde gorunmelerini saglamak icin kullanilir. Bu bicimin en buyuk avantaji, alici tarafin orijinal belgeyi olusturan programa ihtiyaci duymamasidir. Yine de dosyayi goruntuleyebilmek icin bir okuyucu program gerekecektir. Baska bir avantaj ise PDF belgelerinin boyutlarinin makul olmasidir. PDF dosyalari kendi sitesi olan www.adobe.com adresinden veya sitemizden ucretsiz olarak yukleyebileceginiz Adobe Acrobat Reader ile goruntulenebilirler.

Neden PDF?
PDF bicimi, belgelerini salt okunur sekilde paylastirmak isteyen ve duzenlemek istemeyen kullanicilara cok uygundur. Salt okunur ozelligi Word belgelerine de eklenebilir ancak surum uyumsuzlugu ile ilgili sorunlar yasayabilirsiniz ve dosyayi alan tarafin Word yuklemis olduguna dair bir garanti yoktur.

Kralprogram.net aciklamasi = Pdf Donusturucu doPDF 5.0.218 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Pdf Donusturucu doPDF 5.0.218 yazilim ureticisi degildir. Pdf Donusturucu doPDF 5.0.218 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.dopdf.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4