Canli Tv izle 1st 7.0

Program indir Yorum ekleyin

Canli Tv izle 1st 7.0 Canli Tv izle 1st 7.0 Kanal D ve Show Tv basta olmak uzere 1000’den fazla Tv kanalini internetten canli olarak izleyebilirsiniz. Bu kanallardan bazilari;

Show Tv,

Kanal D,

TRT 1,

Atv,

Samanyolu Tv,

Sky Turk,

NTV,

Kanal 1,

Number One,

Teknoloji Televizyonu…

Kanallarin canli yayin adresleri herhangi bir islem yapmaniza gerek kalmadan otomatik olarak guncellenmektedir.

Ozellikle bilgisayar basinda fazlaca zaman geciren kisiler icin tasarlanmis bu programin icerisinde Turk kanallarinin yani sira bircok yabanci kanal mevcut.

Kanallari haber, spor, muzik, Turkce olarak gruplar halinde siralayabilirsiniz.

Programin ekran buyuklugu, goruntu kalitesi ve ses duzeyi iyi. Programin calismasi icin Media Player’in yeni surumu kurulu olmak zorunda degil. Herhangi bir surum isinizi gorecektir.

Peki nasil oluyor?

Tv yayininin hizi bilgisayarinizla dogru orantilidir. Ne kadar hizli baglanti o kadar sorunsuz, hatasiz yayin demek. Kusursuz bir yayin icin minimum 256 kbps internet baglantisi onerilmektedir. Programin 5.0 olan son surumunde video izleme ozelligi de yer almaktadir. Ayrica programimiz windows’un son isletim sistemi olan Vista ile uyumlu hale getirilmis. Media Player 11 programi ile uyumluluk da goz ardi edilmemis.

TV’den sikildiniz mi?

TV’de izleyecek bir sey yoksa videolar bolumunden istediginiz videoyu secerek hemen izlemeye baslayabilirsiniz. Burada her izleyiciye gore bir video var.

Kacirdiginiz dizi bolumleri icin uzulmeyin!

Programimizin bu son surumunde severek izlediginiz dizilerin eski bolumlerini bulabilirsiniz. Istediginiz zaman dizilerin istediginiz bolumunu seyredebilirsiniz. Sevdiginiz diziler; Sila, Binbir Gece, Ezo Gelin, Avrupa Yakasi ve onlarca dizinin tum bolumleri program icerisinde yer almakta ve otomatik olarak guncellenmekte.

Kanallar calismiyor mu?

Eger izlemek istediginiz kanal calismiyor ise bunu dert etmenize gerek yok. “Hata Bildir” butonuna basarak program yetkililerini hata hakkinda bilgilendirebilirsiniz.

Yeni surum guncellemeleri!

Kanal D, Show Tv gibi kaliteli kanallarin goruntu kaliteleri artirildi.

Hata Bildirim Sistemi Yenilendi.

Asgari Sistem Gereksinimi:

16 MB Ekran Karti

Windows Media Player

256 K internet baglantisi

Onerilen Sistem Gereksinimi:

32 MB Ekran Karti

Windows Media Player

512 K internet baglantisi

Kralprogram.net aciklamasi = Canli Tv izle 1st 7.0 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Canli Tv izle 1st 7.0 yazilim ureticisi degildir. Canli Tv izle 1st 7.0 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.canlitvradyo.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4