rightclick-encrypt 1.4

Program indir Yorum ekleyin

rightclick-encrypt 1.4 rightclick-encrypt 1.4 rightclick-encrypt, yenilikci bir dosya sifreleme uygulamasidir. diger sifreleme programlarina gore daha derin bir kullanici arayuzune sahiptir. rightclick-encrypti, muadillerinden ayiran temel ozelligi, guvenlik ve performans acisindan oldukca iyi olmasidir.

simge degisikligi
Sifrelediginiz dosyanin simgesinde, sol alt kosede bir kilit isareti cikar. boylece rightclick-encrypt ile sifrelediginiz dosyalari rahatlikla ayirt edebilirsiniz.

Ustun kullanici arayuzu
rightclick-encrypt, hosca tasarlanmis bir kullanici arayuzune sahiptir. kullanicinin istedigi seyi, hizli ve kolay sekilde yapabilmesi icin tasarlanmistir.

gelismis Sifreleme algoritmalari
program, oldukca gelismis bir sifreleme algoritmasina sahiptir. ndevil adi verilen yontemle, uclu sifreleme sistemi kullanan program, ustun bir guvenlik saglamaktadir.

dosya koruma
Ucuncu kisiler tarafindan sifrelediginiz dosyalar goruntulenemeyecegi gibi, tasinamaz, silinemez ve adi degistirilemez.

yari-Sifrelenmis dosyalar
rightclick-encrypt programi yuklu olmayan kisilerle bile sifrelenmis dosya paylasabilirsiniz. bunun icin paylasmak istediginiz dosyayi yari-sifrelenmis yapmaniz gerekmektedir. karsi tarafta rightclick-encrypt olmasa bile dosyayi guvenli sekilde alip, goruntuleyebilir.

Iste tum bu ozellikleriyle rightclick-encrypt, turundeki en basarili programlardan biridir.

OnemlI not: program, eskiden ucretliydi fakat uretici site tarafindan ucretsiz yapildi.

Kralprogram.net aciklamasi = rightclick-encrypt 1.4 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net rightclick-encrypt 1.4 yazilim ureticisi degildir. rightclick-encrypt 1.4 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.zabersoft.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4