Ashampoo FireWall Free 1.20

Program indir Yorum ekleyin

Ashampoo FireWall Free 1.20 Ashampoo FireWall Free 1.20 Ashampoo FireWall gelismis ozelliklere sahip bir guvenlik duvari yazilimidir. Ashampoo firmasinin “Ashampoo AntiSpyWare” yazilimindan sonra sunmus oldugu ikinci guvenlik yazilimi olan Ashampoo FireWall sisteme yapilan tum giris cikislari denetleyerek olasi saldirilarin onune gecmektedir. Etkin olan tum portlarin hangi yazilimlar tarafindan hangi islevle kullanildigini ve kullanimin sisteme zarar verip vermeyecek turden oldugunu gercek-zamanli olarak izlemekte ve durum cubugu yardimiyla bilgilendirmede bulunmaktadir. Bu sayede siz de sisteminize yapilmasi muhtemel izinsiz girisleri ve zararli ataklari gorebilir, bunlari engelleyebilirsiniz.

Sisteminizi yerel ve ag ortami olmak uzere gercek-zamanli olarak izleyen yazilim, yerel koruma ile o an sistemde calismakta olan uygulamalarin sisteme verebilecekleri zararlarin onune gecmektedir. Mevcut uygulamalarla da cesitli zararli araclar kullanilarak (truva atlari, rootkitler) sistem guvenligi tehdit edilebildiginden her uygulamanin denetlenmesi oldukca gerekli bir islemdir. Ag ortaminin izlenmesi zaten bir guvenlik duvari icin basta gelen ozelliklerdendir. Bir aga bagli olarak calisan bilgisayarlarda kullanilan port sayisi arttigindan ve daha da fazla denetim gerektiren uygulamalar calistirildigindan oldukca dikkatli bir izleme yapilmalidir. Ashampoo FireWall tum bu islemleri basarili bicimde gereceklestirerek yerel ve ag ortamlarinin guvenligini saglamaktadir.

Sistemde internet baglantisi ile calismakta olan tum uygulamalarin kullanmis oldugu portlarin guvenligini denetleyerek bunlarin kullanim durumlarina ozel bir kurallar listesi olusturan yazilim, zamanla kendiliginden calisir hale gelerek uygun olan baglantilara izin vermekte, uygun olmayanlari ise engellemektedir. Yapmis oldugu tum islemleri gunluk dosyalarina kaydederek daha sonra bunlari incelemenize imkan tanidigi gibi, istatistiki bilgiler vererek sizi sistem guvenliginiz hakkinda eksiksiz olarak bilgilendirmektedir. Ozellikle internet tarayici yazilimlari ve anlik yazisma araclarinin giris cikislari hakkinda verdigi bilgiler cok faydalidir.

Araclar bolumunde dort tane ek araci hizmetinize sunarak gucunu daha da arttiran yazilim boylece guven icinde bir sistem kullanmaniza destek olmaktadir. Bu 4 arac; sistem acilisinda kendiliginden baslayan uygulamalarin duzenlemesini yapmaniza yarayan “Baslangic Yoneticisi”, sistem uzerinde etkin olarak calismakta olan uygulamalar hakkinda ayrintili bilgi edinebileceginiz “Islem Bilgilendirme”, internet kullanimindan sonra gereksiz yere biriken verileri silmenize yarayan “Internet Temizlikcisi” ve son olarak ag yoneticiniz tarafindan gonderilen spam iletilerini engellemenizi saglayan “IP Spam Engelleyicisi”dir.

Sahip oldugu ek ozellikler, ucretsiz sunulmasi, hizli calismasi, boyutunun kucuk olmasi, kullanisli bir arayuze sahip olmasi ile alternatif bir guvenlik duvari olan Ashampoo FireWall bilgisayar kullaniminda yeni olanlara ve usta bilgisayar kullanicilarina ozel olarak iki ayri modda da calisma ozelligine sahiptir.

Kralprogram.net aciklamasi = Ashampoo FireWall Free 1.20 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Ashampoo FireWall Free 1.20 yazilim ureticisi degildir. Ashampoo FireWall Free 1.20 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.ashampoo.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4