AVG Anti Rootkit 1.1.0.42

Program indir Yorum ekleyin

AVG Anti Rootkit 1.1.0.42 AVG Anti Rootkit 1.1.0.42 AVG Anti-Rootkit bir “rootkit” algilama ve temizleme yazilimidir. Guvenlik firmalarinin birer birer “rootkit” onleyici yazilimlar sundugu gunumuzde AVG AntiVirus yaziliminin sahibi Grisoft firmasi da deneme surumlu bir “rootkit” onleme yazilimi sundu. “Rootkit”ler son zamanlarda oldukca sik kullanilan ve henuz tam olarak kullanicilar tarafindan bilinen bir tehlike olmadigindan yarattigi tehlike oldukca buyuk. Bilgisayar korsanlarinin sistemlere izinsiz bicimde girebilmeleri icin tasarladiklari bu zararli araclar, sistem uzerinde bulduklari aciklardan yararlanarak kendilerini gizlemekte ve ayni zamanda sisteme giris yapan korsana her turlu saldiri aracini saklama imkanini vermektedirler. Korsanlar bu tehlikeli araclarla hem sistemlere girebilmekte hem de diger turden zararlilarin sisteme bulastirilmasini saglamaktadirlar. Kullanilan “rootkit” ile birlikte ozellikle truva atlari ile sistemdeki her turlu hakka sahip olan korsanlar istedikleri takdirde casus yazilimlari(spyware) ve internet solucanlarini(worm) da sisteme bulastirabilmektedirler.

AVG Anti-Rootkit yazilimi da yukarida sayilan tum bu tehlikeleri onlemek icin sisteminiz uzerinde tarama yapmanizi saglamaktadir. Gizli bicimde calisan tum zararli araclari tespit ederek bunlari sistemden silebilmektedir. Yazilimin kullanimi oldukca kolay ve boyutu cok kucuktur. Normal ve derin tarama olmak uzere iki tur “rootkit” tarama imkani sunan yazilim bu islemlerini cok hizli gerceklestirmektedir.

Kralprogram.net aciklamasi = AVG Anti Rootkit 1.1.0.42 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net AVG Anti Rootkit 1.1.0.42 yazilim ureticisi degildir. AVG Anti Rootkit 1.1.0.42 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.grisoft.com/doc/1

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4