Adobe Flash Player Netscape-Mozilla-Opera 9.0.45.0

Program indir Yorum ekleyin

Adobe Flash Player Netscape-Mozilla-Opera 9.0.45.0 Adobe Flash Player Netscape-Mozilla-Opera 9.0.45.0 Adobe Flash Player internet uzerinde animasyonlari, reklamlari, flash videolari goruntulemenizi saglayan bir tarayici eklentisidir. Flash Player ile girmis oldugunuz etkilesimli web sayfalarini en verimli bicimiyle gorebileceksiniz.

Esasen Macromedia sirketinin bir yazilimi olmasina ragmen Adobe’nin Macromedia’yi satin almasi ile Adobe adi ile sunulmaya baslanmistir. Uzun zamandir deneme surumleri yayinlanan yazilim bu surumu ile kararli hale getirilmis ve hatalar duzeltilmistir. Her internet kullanicisinin sistemine kurmasi gereken bir uygulamadir. Ayrica boyutu oldukca kucuktur ve ucretsizdir.

Desteklemis Oldugu Tarayicilar:

Opera

Mozilla ve Firefox

Netscape

Kralprogram.net aciklamasi = Adobe Flash Player Netscape-Mozilla-Opera 9.0.45.0 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Adobe Flash Player Netscape-Mozilla-Opera 9.0.45.0 yazilim ureticisi degildir. Adobe Flash Player Netscape-Mozilla-Opera 9.0.45.0 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.adobe.com/products/flashplayer/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4