at yarisi bulten analiz ve tahmin programi 2.9.9

Program indir Yorum ekleyin

at yarisi bulten analiz ve tahmin programi 2.9.9 at yarisi bulten analiz ve tahmin programi 2.9.9 at yarislari tum dunyada oldugu gibi ulkemizde de buyuk kitlelerin ilgisini alabildigine cekmekte ve gun gectikce de bu ilgi artmaktadir. yarissever bulten analiz ve tahmin programi su an test surumu olarak ve ucretsiz olarak cikarilmistir. Internete bagli bir bilgisayarda, programin icerisinden birkac dakika icerisinde, 2 gun sonrasinin yaris programi dâhil gecmis yarislarin sonuclarini veritabaniniza kolaylikla indirebilirsiniz. yarissever bulten analiz ve tahmin programi test surumu nihayetinde genel olarak 5 baslik altinda toplayabilecegimiz bulten, analiz, tahmin, guncelleme ve animasyon islevlerini iceren kisimlardan olusmaktadir. Su an test surumunde bulten, analiz ve guncelleme olarak adlandirdigimiz kisimlar bulunmaktadir.

yarissever lisans Islemi
yarissever bulten, tahmin ve analiz programi kurulumu sonrasinda guncelleme ve at inceleme ozellikleri aktif degildir. kurulum ile birlikte mevcut verileri kullanabilirsiniz ancak gunluk bulten ve sonuclarin guncellemesini yapamazsiniz. bunun icin ilk defa denemek isteyen yarisseverler 10 gun boyunca ucretsiz deneme lisansi alip 10 gun boyunca guncel verilerle programi kullanabilirler. deneme veya surekli lisans alma isleminde yapilacak isler ayni olup su yol izlenmelidir.

lisans isleminin cevrimici olarak yapilmasi gerekmektedir. Oncelikle yarissever@hotmail.com adresiyle hizmet veren msn messenger araciligi ile yarissever ilgilisi ile cevrimici temas kurulur. bu arada program kurulumunun duzgun sekilde yapildigindan ve yarissever bulten programinin kapali oldugundan emin olun. temas saglandiktan sonra c:yarissever dizinindeki klasor acilarak icersinde bulunan lisans. exe isimli program calistirilir. lisans programinin icersinde yetkili kullanici olarak tanimlanan kisma isim bilgisi girildikten sonra devam butonuna tiklayarak bir sonraki kisma gecilir. burada lisans tipi olarak adlandirilan kisimdan kullanima acma parametresi secilir ve programin urettigi okunacak parametre degerleri yarissever ilgilisine gonderilir. yarissever ilgilisinin gonderecegi 2 adet karsilik parametresi sirasiyla girilip devam butonuna bastiktan sonra lisans islemi tamamlanmis olur. Cikis butonunu kullanarak lisans programini kapatabilirsiniz. daha sonra yarissever bulten programini acip yardim menusu altinda abonelik –kalan gun sekmesinde lisansinizin kac gunluk oldugunu kontrol edebileceginiz gibi lisansli kullanicilar istedikleri zaman bu sekmeden lisanslarinin kac gun sonra bitecegini de ogrenebilirler.

2.9.9 surumunde;

program tarafindan degerlendirilen kosu araligi + – 600 m sarti kullanici tercihine birakilarak tahmin menusune eklendi.

ytk (yaris tempo katsayisi) kosu sonuc bolumune eklendi.

son 800 derecelerindeki hatalar ayiklanarak ve 1.10.2006 tarihinden baslamak uzere genisletildi.

kosu sonuclarinda yalnizca birinciye ait olarak yer alan son 800 derecesi, bitiris derecesi farklari esas alinarak hesaplanarak her at icin tahmini son 800 sutunu eklendi.

Kralprogram.net aciklamasi = at yarisi bulten analiz ve tahmin programi 2.9.9 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net at yarisi bulten analiz ve tahmin programi 2.9.9 yazilim ureticisi degildir. at yarisi bulten analiz ve tahmin programi 2.9.9 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.yarissever.net/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4