Ri-Mer Gelir-Gider-Kasa Takip 3.6

Program indir Yorum ekleyin

Ri-Mer Gelir-Gider-Kasa Takip 3.6 Ri-Mer Gelir-Gider-Kasa Takip 3.6 Her turlu isletmenin ve kisilerin cok rahatlikla kullanabilecegi gelir-gider-kasa takip programidir. Kendinizin belirleyecebilecegi kriterler dahilinde, istediginiz her turlu kriterde kayit imkani, tanimlanabilir gelir ve gider tanimlari, istediginiz tarihlere gelir veya gider girisleri, ayrintili raporlama secenekleri, istediginiz tarih ve saatte (dilerseniz muzik esliginde) mesajinizi hatirlatma gibi ozellikleri mevcuttur. Cok kolay ve kullanisli olmasi ile herkesin tercih edebilecegi bir program. Bircok isletmede memnuniyetle kullanilmaktadir..

3.5 Surumunun Degisiklikleri

Guncelleme sistemine ekler yapilarak daha pratik hale getirildi.

Hatirlatici artik program calismamasi halinde bile aktif olacak ve bilgisayar acilisinda aktif olma ozelligi gibi yenilikler eklendi.

3.3 Surumununun Degisiklikleri

Yedekten geri yukleme ozelligi eklendi. Bu sayede onceden almis oldugunuz yedekleri listeleyebilir ve isterseniz geri yukleyebilirsiniz.

Kasa durumu ekranindaki listeye yeni ozellikler eklendi. Liste uzerinde Excel mantigi islem yapabilme ozelligi eklendi.

Programci iletisim paneli degistirildi.

Bazi panellerin tasarimi degistirildi.

3.2 Surumununun Degisiklikleri

Gelismis ajanda ve adres defteri eklendi.

Kasa Durumundaki listeye Excel’e aktarma ozelligi eklendi.

Raporlara bazi eklemeler yapildi.

Not: 20 kayitlik deneme suresi sona erdiginde programi satin almak isterseniz 100 YTL odemeniz gerekmektedir. Programi bir kez satin aldiktan sonra guncellemeler ucretsiz yapilacaktir.

Kralprogram.net aciklamasi = Ri-Mer Gelir-Gider-Kasa Takip 3.6 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Ri-Mer Gelir-Gider-Kasa Takip 3.6 yazilim ureticisi degildir. Ri-Mer Gelir-Gider-Kasa Takip 3.6 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.rimerbilisim.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4