Fresh Diagnose 7.56

Program indir Yorum ekleyin

Fresh Diagnose 7.56 Fresh Diagnose 7.56 Fresh Diagnose bir sistem bilgilendirme ve karsilastirmali test yapma yazilimidir. Sisteminiz hakkinda ogrenmek istediginiz her turlu bilgiyi verebilecek kapasitedeki bu yazilim ayni zamanda sisteminizdeki aygitlarin performansi hakkinda da bilgi verebilmektedir.

Sisteminizi ayrintili bir bicimde tarayarak yazilim ve donanimlariniz hakkinda size rapor verebilmektedir. Bu raporda yazilimsal ve donanimsal olarak, sistem dosyalari, hizmetler, kendiliginden baslayan uygulamalar, sistemde yuklu yazilimlar, zamanlanmis gorevler, hafiza durumu, komut satiri, sifreli dosyalar; bios bilgileri, islemci, anakart, hafiza karti, sabit diskler, ekran karti, diger dahili ve harici bilesenler ve on bellek durumu hakkinda ayrintili bilgiler sunulmaktadir.

Yazilim bilgilendirme islevinin yani sira; islemcinizin, coklu ortam aygitlarinizin, hafiza kartlarinizin ekran kartinizin, sabit diskinizin ve CD surucunuzun performansini ogrenebilmeniz icin karsilastirmali test yapabilme imkani sunmaktadir.

Not: Tamamen ucretsiz olan bu yazilimi 11 gunluk deneme surecinin ardindan kullanabilmeniz icin sitesine kayit olarak, kullanici adi ve sifrenizi almalisiniz.

Kralprogram.net aciklamasi = Fresh Diagnose 7.56 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Fresh Diagnose 7.56 yazilim ureticisi degildir. Fresh Diagnose 7.56 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.freshdevices.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4