Recover My Files 3.9.8.5282

Program indir Yorum ekleyin

Recover My Files 3.9.8.5282 Recover My Files 3.9.8.5282 Recovery My Files, su anda dunya uzerinde silinen dosyalari kurtarmakta bircok programla karsilastirilmis ve testlerde en ust sirada yer almis basarili bir programdir. Recover My Files; silinen belgeler, grafikler, dijital kamera fotograflari, ZIP dosyalari, e-posta, muzik, video ve diger tum dosya bicimlerini geri getirmenizi saglayan ustun ozelliklere sahiptir.

Recover My Files; Geri Donusum Kutusu’ndan silinmis dosyalari, formatlanmis suruculerdeki verileri ve hatta hic kaydedilmemis gecici sistem klasorlerini bile geri getirebilir. Bu islemi gerceklestirebilmek icin uzman bir bilgisayar kullanicisi olmaya da gerek yoktur. Program 4 temel adimda dosya kurtarma islemini gerceklestirecektir.

Program FAT12, FAT16, FAT32 ve NTFS dosya sistemlerinin yaninda Jaz, Zip surucu, diger cikartilabilir medya ve dijital kameralardaki verileri de tam olarak kurtarabilmektedir.

Not: Programin bu deneme surumu ile sadece kurtarilabilecek dosyalarin listesini gorebilirsiniz. Listedeki dosyalari kurtarabilmek icin 69.95$ odeyip, programin tam surumunu satin almaniz gerekmektedir.

Kralprogram.net aciklamasi = Recover My Files 3.9.8.5282 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Recover My Files 3.9.8.5282 yazilim ureticisi degildir. Recover My Files 3.9.8.5282 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.recovermyfiles.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4