ArcaVir 2007

Program indir Yorum ekleyin

ArcaVir 2007 ArcaVir 2007 Arcavir 2007 antivirus programi PC’leri nasil tam koruma altina alabilirim diye tam dusunulmus ve yazilmis bir programdir. Programin icerisinde bulunan Antispyware, E-mail tarayici, Registry duzenleyici, Guvenlik duvari (Firewall), Otomatik guncelleme gibi bircok ozelligi sahiptir. Bu ozelliklerin yani sira siz bilgisayarinizda isinizi yaparken Arcavir 2007 sisteminizi otomatik olarak devamli taramaktadir. Bu taramanin sebebi olasi bir virus veya Truva atinin(Trojan)’in bilgisayarinizin her hangi bir bolumunde bulunup bulunmadigi bakmaktadir.

Not: Program bilgisayarinizi hic bir sekilde yavaslatmaz ayrica program arka planda calisirken yakaladigi virus, Truva atlari(trojan)lari karantina’ya alarak etkisiz hala getirmektedir. Program Ingilizcedir.

Kralprogram.net aciklamasi = ArcaVir 2007 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net ArcaVir 2007 yazilim ureticisi degildir. ArcaVir 2007 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.arcavir.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4