Daemon Tools 4.09 X64

Program indir Yorum ekleyin

Daemon Tools 4.09 X64 Daemon Tools 4.09 X64 Daemon Tools tum cd yazma kaliplarini okuyabilen bir programdir. Yani tum iso, bin, cue sheet dosyalari, clone cd, nero, blindwrite gibi programlarin ozel bicimlerini gosterebilir. Boylece Cd olusturmadan once kalip dosyalarinin iceriklerini gormeyi saglar. 4 sanal surucu destegi ile oyunlarinizi cd’ye yazmadan direkt kalip dosyalari icinden calistirabilir, iceriklerine erisebilir ve oynayabilirsiniz. Daemon Tools her oyun canavarinin arsivinde olmasi gereken bir aractir.

Programin bu surumunde eklenen ozellikleri:

Yeni bastan yapilandirilan program cekirdegi

SCSL aygitlarla kullanim icin dahili suruculer (Ancak bu suruculerin kod ayiklayici programlama araclari kullaniyorsaniz yuklenmemesi onemle belirtilmis)

Her kurulumda yeni sanal surucu adi ve modeli

Anti Daemon Tools korumali son sistemleri de onleyebilme

Dijital imza taklit edebilme

En son tum populer kopya korumalarini asabilme

Not: Daemon Tools programinin Turkcelestirmesi resmi sitesinde yayinlanmis olup innDir.com editorlerinden bosluk tarafindan hazirlanmistir. Alttaki baglantidan innDirebileceginiz Daemon Tools Turkce yamasini programin /Lang/ klasorune cikarttiktan sonra saat cubugundaki Daemon Tools aracisinin dil sekmesinden Turkce’yi secerek calistirabilirsiniz. Daemon Tools Turkcelestirilmis olacaktir. Bu yama tum eski ve yeni surumler ile de uyumludur.

Daemon Tools Turkce Yama

ONEMLI : Programin bu surumunde ADWARE icerik de geliyor. Ancak kurulumda karsiniza cikacak ekrandan ilgili kutuyu kaldirdiginizda programin yine ucretsiz halini herhangi bir Ad/Spy icerigini yuklemeden kullanabilirsiniz.

Kralprogram.net aciklamasi = Daemon Tools 4.09 X64 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Daemon Tools 4.09 X64 yazilim ureticisi degildir. Daemon Tools 4.09 X64 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.daemon-tools.cc/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4