EditPad Lite 6.2.2

Program indir Yorum ekleyin

EditPad Lite 6.2.2 EditPad Lite 6.2.2 EditPad Lite kullanisli bir text editoru ve Notepad degistirmesi olarak goze carpiyor. Alistigimiz text editorlerinden daha fazla ozellige sahip fakat yine ayni sadelikte olan bu ucretsiz yazilim ile bir text editorunden ihtiyac duyabileceginiz tum ozellikleri bulabiliceksiniz. Coklu dosya acma ve sekme ozellikleriyle cok kullanisli olan bu program EditPad Pro versiyonunun daha basitlestirilmis ve daha temel ihtiyaclara hitap eden bir program haline getirilmis ucretsiz versiyonu. Dosya boyutu limiti gibi bir problemde yasamiyacaginiz bu program ile sinirsiz calismalar yapabiliceksiniz.

Her dosyanin kendine ait bir sekmesi olan bu yazilimda isterseniz ANSI, ASCII ve Unicode formatlarini degistirebiliceksiniz. Unix ve Mac dosyalariylada calismalar yapabiliceksiniz. Limitsiz geri al ve ileri al secenekleri ve gelismis yazdirma onizleme secenegi bu programi kullanisli ve populer hale getiriyor.
Versiyon 6.2.2 ile Windows Vista destegi ve cesitli dil paketleri eklenen program her bilgisayar kullanicisi icin iyi bir cozum araci.

Kralprogram.net aciklamasi = EditPad Lite 6.2.2 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net EditPad Lite 6.2.2 yazilim ureticisi degildir. EditPad Lite 6.2.2 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.jgsoft.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4