Web Sinav Sistemi WSS 1.0

Program indir Yorum ekleyin

Web Sinav Sistemi WSS 1.0 Web Sinav Sistemi WSS 1.0 Bu program yardimiyla ogrencilerinizi internet uzerinden veya yerel agda asagdaki sunucu ayarlarini yaprak es anli sinav yapabilir ve sonuclari aninda degerlendirebilirsiniz. InnDireceginiz paket icerisinde soru girisinizi saglayacak uygulama yazilimi ve girilen sorulari derleyen yazilim mevcuttur. Yazilim ASP, JavaScrip kullanilarak gelistirilmistir. Sorular MS Access veri tabaninda tutulmaktadir. Sorular metinsel veya metin resim karisimi olabilir. Istenildigi kadar grup ve gruplara bagli soru girilebilir. Gruplar sifrelenebilir, gizlenebilir. Soru girilen program acik iken sonucu yonlu asp dosyasini calistirmayiniz. Ikisinin ayni anda calismasi istisna yaratmaktadir.

WSS(Web Sinav Sistemi) uygulamasini yerel agda kullanima acacaksaniz sunucu konumundaki bilgisayarda IIS bileseninin kurulu olmasi gerekir.

ISS Nasil Kurulur?
Baslat Denetim Masasi Program Ekle veya Kaldir Windows Bilesenlerini Ekle/Kaldir

Bilesen listesi karsiniza gelecektir. Bilesen Listesinden Internet Information Services(IIS) onayi onaylanmamis olabilir. Onay uzerine tiklayiniz. Onay yine tam olarak onaylanmayacaktir. Bilesen formunun sag altinda bulunan Ayrintilar komutuna tiklayip detaylara geciniz. Detaylardan FrontPage 2000 Server Extensions secenegini ayrica onaylayiniz ( diger onaylanmamis onaylari onaylamaniza gerek yok. Onayli olanlari aynen birakiniz) ve tamam#8217;a tiklayip islemi onaylayiniz. Ve Ileri komutu ile sectigimiz bilesenlerin kurulmasini saglayiniz. Bu kurulum esnasinda Windows XP Kurulum cd #8217;si istenebilir.

WSS´in sunucu konumundaki bilgisayarlar disindaki diger bilgisayarlardan erisimi icin guvenlik duvarinda ayar yapmak gerekiyor.

Baslat Denetim Masasi Windows Guvenlik Duvari Gelismis Sekmesi Ag Baglantisi Ayarlari bolumundeki Ayarlar komutuna tiklayiniz. Hizmetler basligi altindaki listeden Web Sunucusu (HTTP) secenegini onaylayiniz ve formlari Tamam ile onaylayiniz.

Masa ustunde bilgisayarim simgesine sag tiklayip yonet bolumune giriniz.
IIS Web sitesi Varsayilan Web Sitesi wss #8216; e sag tiklayip ozelliklerine giriniz. Acilan formda OLUSTUR komutuna tiklayiniz. Sonra Belgeler sekmesine geciniz. Listede bulunan Default.htm, Default.asp gibi isimleri listeden siliniz. ( tiklayip sol bolumdeki Kaldir komutu ile ) tumunu sildikten sonra Ekle komutuna tiklayip wss.asp bilgisini giriniz ve islemi onaylayiniz. Ve ozellikler formunu da tamam ile onaylayiniz. Wss#8217; e yine sag tiklayiniz ve Tum Gorevler menusu altindaki Server Extensions#8217;u yapilandir komutuna tiklayiniz ve sihirbaza sonuna kadar ileri diyiniz ve islemi bitiriniz. Bu asamadan sonra wss yerel agda kullanima acilmis oluyor. Sistemi internetten de calistirabilirsiniz. Wss dosyalarini internet sitenize ftp araciligi ile kopyalamaniz yeterli.

BDE: BDE Veri Tabani Uygulamalarinin calismasi icin gerekli alt yapiyi hazirlayan sistem dosyalarini barindirir. Mevcut sisteme kurulmasi zorunludur. Daha onceden indirmis oldugunuz veri tabani uygulamalari icin kurmussaniz tekrardan kurmaniza gerek yok. Windows’u silip tekrar kurmaniz durumunda Sistem Kurulumunu tekrar kurmaniz gerekir.

Kralprogram.net aciklamasi = Web Sinav Sistemi WSS 1.0 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Web Sinav Sistemi WSS 1.0 yazilim ureticisi degildir. Web Sinav Sistemi WSS 1.0 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.datakent.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4