TekSerPro 07.04.01.IB

Program indir Yorum ekleyin

TekSerPro 07.04.01.IB TekSerPro 07.04.01.IB TekSerPro (Teknik Servis Yonetim Sistemi), tum teknik servis hizmeti veren firmalar icin gelistirilmis, kullanimi oldukca basit teknik servis takip, musteri cari takip, stok takip ve periyodik bakim anlasmalari takip sistemidir. Sistem icerisinde kullanim kolayligi ve veriye hizli ulasim baz alinmis ve bu mantikla programlanmistir.

Online SMS Siparis Modulu:
Program uzerinden musterilerinize gondereceginiz SMS ler icin siparislerinizi firmamiza online olarak program uzerinden iletebilirsiniz. SMS Ayarlar menusunden SMS satin al secenegini tiklayarak acilan formu doldurun ve gonder tusuna basin SMS siparisiniz aninda sisteme ulasacak ve SMS operatorlerimiz sizinle irtibata gececekler.

Kullanici Etkilesimsizlik Suresi:
Kullanici etkilesimsizlik suresi, sistemin veri guvenliginin bir parcasi olarak dusunuldu ve tasarlandi. Kullanici ayarlarinin yapildigi bolumden Guvenligi aktif hale getirebildiginiz gibi guvenlik uygulamasinin kac saniye sonra devreye girmesi gerektigini de sisteme soyleyebilirsiniz. Sistem calisma sekli sudur; Guvenligi acip saniye limitini belirledikten sonra eger program uzerinde belirlediginiz sure kadar hicbir islem yapmazsaniz program kendini otomatik olarak kapatacaktir. Sisteme yeniden erisim icin programi yeniden acip kullanici adiniz ve sifrenizle baglanmalisiniz.

Program ilk calistiginda karsiniza sifre sorgu ekrani gelir, bu ekran programa girisi sagladigi gibi ayni zamanda kullaniciya ait yetkileri de analiz ederek giris yapan kullanicinin programa erisim yetkilerini kisitlar veya acar. Eger deneme surumu kullaniyorsaniz ilk giris kullanici adi ve sidreniz GOLAKS’tir. Bu kullanici adi ve sifre tum yetkiler ile donatilmistir ve programin tum bolumlerine erisim saglayabilir. Lutfen ilk giristen sonra yeni bir kullanici tanimlayip bu kullaniciyi silin, sistem buyuk kucuk harfe duyarlidir, bu yuzden sifre girisinizde dikkat ediniz.

Kullanici Adi : GOLAKS
Sifre : GOLAKS

Kralprogram.net aciklamasi = TekSerPro 07.04.01.IB programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net TekSerPro 07.04.01.IB yazilim ureticisi degildir. TekSerPro 07.04.01.IB programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – Golaks yazilim

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4