Siber Loto Oyunu 5.0

Program indir Yorum ekleyin

Siber Loto Oyunu 5.0 Siber Loto Oyunu 5.0 Sansiniza guveniyorsaniz Siber Loto programina istediginiz kadar kolon oynatabilirsiniz, dilerseniz bu oyunlari veri tabanindaki cekilislerle kiyaslatip, daha once bu sayilarla ikramiye kazanan olup olmadigini gorebilirsiniz.

Tek tiklama ile oynayacak oldugunuz kolonlarin kac lira tuttugunu hesaplatabilirsiniz.

Kombinasyonlar ile secmis oldugunuz sayilari bircok kolona yayarak kazanma sansinizi arttirabilirsiniz.

Grup Analizleri:

Gruplama ozelliginden faydalanarak sayilarin birbirleri ile ortaklasa kacar defa ciktiklarini grafiksel olarak inceleyebilirsiniz, uclu,dortlu ve besli grup analizleri ile grup halinde sayilarin cikis miktarlarini gorebilirsiniz.

Ardasik grup analizleri ile birbirlerini takip eden sayilarin hangi cekilislerde hangi sayilarin kacar defa ciktiklarini gorebilirsiniz.

Zirve Analizleri:

Toplu olarak butun sayilarin kac defa ciktiklarini grafiksel olarak gorebilirsiniz, dilerseniz daha derine inerek tek sayilar ve cift sayilar hatta satir, sutun ve rakam gruplarinin cikis siralarini grafiksel olarak dokup inceleyebilirsiniz.

Kralprogram.net aciklamasi = Siber Loto Oyunu 5.0 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Siber Loto Oyunu 5.0 yazilim ureticisi degildir. Siber Loto Oyunu 5.0 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – Siber.us

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4