Opera 9.20 (Mac OS)

Program indir Yorum ekleyin

Opera 9.20 (Mac OS) Opera 9.20 (Mac OS) Opera ile guvenle, hizla ve kolayca internette sorf yapabilirsiniz. Ihtiyaciniz olan tum ozellikleri karsilayan Opera dahili acilir pencere engelleyici, sekmeli gezinti, dahili arama ve gelismis islevlere sahip Opera, cigir acan e-posta yazilimi, habercisi, IRC sohbeti ve kullanicilarin farkli ihtiyaclarini karsilayan ozellestirme yetenekleriyle dikkat ceken bir web tarayicidir. Bir kac fare tiklamasiyla Opera’yi ozellestirebilirsiniz.

Reklamsiz sorf: Artik Opera ucretsiz olarak dagitiliyor. Daha fazla ozgurluk hissetmeniz icin.

Hizla, eglenceyle ve kolayca webte sorf yapmanin tadini cikarin. Opera 9 yaraticiligi arttiran ve guvenliginizi saglayan araclarla yuklenerek geldi. Simdi deneyin, parmaklarinizin ucundaki yasami kesfedin, ustelik tamamen ucretsiz!

Not : Bu program Mac Os isletim sisteminde calismaktadir. Windows ve Linux da calismaz.

Kralprogram.net aciklamasi = Opera 9.20 (Mac OS) programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Opera 9.20 (Mac OS) yazilim ureticisi degildir. Opera 9.20 (Mac OS) programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – Opera Software

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4