UltraCompare Professional 4.20a

Program indir Yorum ekleyin

UltraCompare Professional 4.20a UltraCompare Professional 4.20a Dosyalar ve klasorler arasinda ki farkliliklari izlemeye yarayan, kiyaslama ve birlestirme programidir. Program sayesinde dosya, klasor, dizin, ZIP arsivler arasindaki farkliliklari tespit edebilirsiniz.

Dosya kiyaslama ozelligiyle, dosyalar icindeki farkli bolumleri kolay bir sekilde bulabilirsiniz. Ayni dosyayi iki ayri pencere icinde acip, dosya icerigini kolay bir sekilde kiyaslatabilirsiniz. Bu sayede dosyalarin icinde bulunan farkli kisimlari ortaya cikartabilirsiniz. Dosya iceriklerini tek tek elle kontrol etmek biraz zordur. Eger dosya icerigi genisse isiniz hepten zorlasir. Program sayesinde isinizi kolay bir sekilde halledebilirsiniz. Kiyaslanan dosya icerigi farkli renklerde vurgulandigi icin hedefe daha kolay bir sekilde erisebilirsiniz.

Programin klasor kiyaslama destegi sayesinde yerel ya da ag surucunuzde bulunan klasorleri de kiyaslayabilirsiniz. Program ayrica yine ayni ureticinin UltraEdit-32 ve UEStudio programiyla da butunlesik calisabilir. (Bunlarin etkin olabilmesi icin bilgisayarinizda kurulu olmasi lazim)

Programcilar acisindan da yazmis olduklari kodlari ya da duzenledikleri calismayi daha kolay bir sekilde kiyaslayabilirler. Ayrica degistirmek istedikleri yerleri de daha hizli bulabilirler.

Program sayesinde uzak dosyalari da kiyaslayabilirsiniz. Bir FTP/SFTP yoluyla dosyalari kiyaslayip/birlestirip, daha sonra bu dosyalari geri yukleyebilirsiniz.

‘Mode’ bolumunden dosyalari text (metin), 3 pencerede metin, ikili (binary) ve klasor olarak acabilirsiniz.

Programin lisansli fiyati ise 29.95$’dir

Kralprogram.net aciklamasi = UltraCompare Professional 4.20a programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net UltraCompare Professional 4.20a yazilim ureticisi degildir. UltraCompare Professional 4.20a programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – IDM Computer Solutions

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4