Telefon Defterim 1.0

Program indir Yorum ekleyin

Telefon Defterim 1.0 Telefon Defterim 1.0 Programi herkes kullanabilir. Ucretsiz bir yazilimdir. Programla dostlarinizin adres, telefon, mail, fotograf gibi bilgilerini tutabilir, gerektiginde arama ozelligi ile aradiginiz dostun numaralarina ulasabilirsiniz. Ayrica program hem tum kayitli kisilerin, hem de istediginiz kisini raporlanmasina olanak vermektedir.

Editorun Aciklamasi:

Programin kullanimi ve ozelikleri:
Programda kayit alani, kayit listesi ve arama alani bir de bilgi olmak uzere 3 ana menuden olusmaktadir. Kayit alani kisminda kaydedeceginiz kisinin ad, soyadi, sehir, ev-is-cep telefon numaralari ve e-posta bulunmaktadir. Ayrica ekleyeceginiz kisinin fotografini da koyabilirsiniz. Kayit listesi ve arama alani bolumunde ise kaydettiginiz kisiyi ismi ile bulabilirsiniz.

Bilgi bolumunde de asagidaki bilgiler verilmektedir.
# Mouse#8217;un sag klinigini kullanarak gerekli menulere ulasabilirsiniz.
# Programda kayit sinirsizdir.
# Kayitlari raporlarken tekil veya cogul olarak alabilirsiniz.
# Program ucretsiz olup, dagitimi serbesttir.

Kralprogram.net aciklamasi = Telefon Defterim 1.0 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Telefon Defterim 1.0 yazilim ureticisi degildir. Telefon Defterim 1.0 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – Baloglu Yazilim

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4