Kaspersky Turkce Yama

Program indir Yorum ekleyin

Kaspersky Turkce Yama Kaspersky Turkce Yama Uzunca suredir ozellikle Beta surumleri ile iyi bir cikis yapan Kaspersky’nin en buyuk eksigi, Turkce destegi barindirmiyor olmasi idi. Ne yazik ki mevcut yamalar sadece kararli surumlerde duzgun calisabildikleri icin, sitemizde de yayinlama imkanini bulamiyorduk.

Nihayet Mustafa Akdogan tarafindan hazirlanan bu Turkce dil yamasini denedik, ve gercekten de ozenle hazirlandigini, mevcut tum kararli ve beta surumler ile de duzgun calistigini gorup siz degerli ziyaretcilerimizin kullanimina sunabildik. Yama Dosyasi tum kararli ve beta 6 surumlu Kaspersky Antivirus ve Kaspersky Internet Security yazilimlarinda kullanilabiliyor. Biz denemelerimizi kararli 6.0 ve Beta 6.0.2.621 numarali Kaspersky Antivirus ve Kaspersky Internet Security surumleri ile yaptik. Herhangi bir problem olmadan Turkce’ye donusturme islemini gerceklestirebildik.

Turkcelestirme islemi :

# innDirdiginiz arsivin icindeki Kaspersky.exe dosyasina cift tiklayin ve kurulum yonergelerini izleyin.
# Kurulum sonunda bilgisayariniz ayarlarin gecerli olabilmesi icin bastan
baslatilacaktir.
# Sisteminiz tekrar acildiginda, Kaspersky programinizi tamamen Turkce
olarak kulanabileceksiniz.

Son surumde neler yeni?

# gelistirilerek yazim hatalari ve eksiklikler TAMAMEN giderildi
# Dahili uygulama resimleri de tekrar Turkcelestirildi
# Guncelleme ve pencere ayari bozukluklari tum surumler icin tamamen giderildi
# Eski Beta surumler ile yasanan bazi kodlama hatalari tekrar ele alindi
# Ipuclari ve ulke kisimlari yenilendi
# Kurulum dosyasi hazirlandi
# PID Hatalari giderildi ve son surum guncellemeleri eklendi

Onceki Dil Dosyalarindan Guncelleme : Onceki Turkce yama dosyalarimizdan herhangi birini indirmis kullanicilarimiz, dil ayarlarini Ingilizceye geri dondurdukten sonra yukaridaki islemleri tekrar yaparak yeni surum Turkcelestirmesini aktif hale getirebilirler.

Kralprogram.net aciklamasi = Kaspersky Turkce Yama programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Kaspersky Turkce Yama yazilim ureticisi degildir. Kaspersky Turkce Yama programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – – Programi indirmek icin [url=http://www.indir.com/bosluk/innDir/Kaspersky_Turkce.rar]buraya tiklayiniz

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4