1-abc.net backup

Program indir Yorum ekleyin

1-abc.net backup 1-abc.net backup bilgisayar kullanicilarinin endiselerinden biri de veri kaybi sorunudur. Cesitli durumlar dolaysiyla kaybedilecek veriler (cogu da onemliyse) cok sikintili bir durum olusturabilir. eger bir de bu kaybedilen verilerin yedekleri yoksa, olay daha da kotu olabilir.

1-abc.net backup veri yedekleme programidir. bilgisayarinizda bulunan onemli dosyalari yedeklemek, olusabilecek kotu senaryolar icinde bir can simidi yerine gecebilir. bu dogrultuda daima cok onemli dosyalarin yedeklenmesinde fayda vardir. videolar, resimler, belgeler, ozel dosyalar vb. cesitli verileri yedekleyebilirsiniz. kotu bir durum karsisinda onemli dosyalariniz elinizde kalmis olur.

program, detayli ve karmasik bir yapida olmadigi icin yedekleme ve ayarlama isini hizli ve kolay bir sekilde yapabilirsiniz. bircok dosya ve klasoru yedekleyebilirsiniz. ayrica zamanlayici sayesinde belirlediginiz gun, saat ve dakikada baslayacak sekilde yedekleme gorevini yonetebilirsiniz.

program icinden tam ve artimli olmak uzere iki yedekleme turu secebilirsiniz. programin ana penceresinde bulunan add file ve add folder butonlarindan yedeklenecek dosya ve klasorleri secebilir,

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4