Soldat 1.3.1

Program indir Yorum ekleyin

Soldat 1.3.1 Soldat 1.3.1 Bu Worms, CS, Quake karisimi oyunda oyuncular 2D arenada birbirlerini oldurmeye calisirlar. Cesitli oyun modlari ve bu modlar icin ayri ayri haritalari bulunan (toplam 51 farkli harita), ister akilli botlarla, ister internetten veya yerel ag uzerinden diger oyuncular ile oynayabileceginiz bir oyundur. Oyunun bir diger avantaji da bilgisayarinizda fazla yer kaplamamasi ve guclu bir sistem istememesi.

Oyunda 7 cesit oyun modu bulunmaktadir. Bu modlar; Deathmatch, Pointmatch, Teammatch, Rambomatch, Capture the Flag, Infiltration, Hold the Flag dir. Bu modlardan Deathmatch, en populer oyun modlarindan biridir. Takim yoktur. Herkes kendi icin savasir. Bu modda amaciniz onunuze gelen herkesi vurmaktir. Silah bakimindan da epey zengin olan bu oyunda 19 adet farkli silah bulunmaktadir

Sistem Gereksinimleri: 333MHz’lik Islemci ,32 MB Bellek , DirectX destekli ekran karti ,Ses Karti , DirectX 8.1 veya ustu.

Kralprogram.net aciklamasi = Soldat 1.3.1 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Soldat 1.3.1 yazilim ureticisi degildir. Soldat 1.3.1 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – Michal Marcinkowski

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4