RTUK Rutuk Filtre Programi

Program indir Yorum ekleyin

RTUK Rutuk Filtre Programi RTUK Rutuk Filtre Programi Radyo ve televizyon ust kurulu (RTUK) ve Microsoft isbirligi ile yapilan ve internet kullanimini cocuklar icin bir tehlike olmaktan cikartmak, cocuklara guvenli bir internet imkani sunmak ve anne babalara destek olmak amaciyla internet filtre programi internet kullanicilarinin hizmetine sunuldu.

Bu uygulama ile hem genclerimizi hem de bilgisayarimizi guvenlik altina alarak olasi tehlikelerden korunabiliriz.

Program icin RTUK’ un aciklamasi:

Gunumuzde, eriskinler icin oldugu kadar cocuklar icin de Internet kullanimi neredeyse bir vazgecilmez olmustur. Giderek artan Internet kullanimi, her alanda oldugu gibi uyulmasi ve dikkat edilmesi gereken kurallari da beraberinde getirmektedir.

Bilincli ve guvenli birer Internet kullanicisi olmamiz her acidan son derece onemlidir. Internet kullanirken karsilasabilecegimiz risklerin, dikkat etmemiz ve uymamiz gereken kurallarin neler oldugunu bilmemiz gerekmektedir.

Kralprogram.net aciklamasi = RTUK Rutuk Filtre Programi programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net RTUK Rutuk Filtre Programi yazilim ureticisi degildir. RTUK Rutuk Filtre Programi programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – Microsoft-Rtuk

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4