abylon BASIC 6.5

Program indir Yorum ekleyin

abylon BASIC 6.5 abylon BASIC 6.5 abylon BASIC: Kolay sifreleme ve Zip Koleksiyonu yapip sifreleme, sikistirma ve kopyalama:

Hassas verilerin guvenligi arada bir ihmal edilir. Ama gunluklerin, resimlerin veya diger gizli dosyalarin AES veya Blowfish algoritmalariyla basit bir sekilde sifrelenmesi artik abylon BASIC ile cok kolay. Program dosya veya klasorleri sifreleme, imzalama, sikistirma, arama, kopyalama veya tasima gibi ozelliklere sahip basit bir sifreleme araci. Sifreleme icin yazilim blowfish ve AES sifreleme algoritmalarini destekliyor ve akilli kartlar, sertifikalar ve USB bellekler ile gizli bir sekilde sifreliyor.

Genel Ozellikler:

Sifreler, sertifikalar, chip kartlar, CDler ve USB bellekler ile sifreleme
Blowfish- (448 Bit) veya AES-Sifreleme Algoritmalari (256 Bit)
Sikistirma (ZIP-Format)
Dosyalari kopyalama ve tasima ile optimize etme
Digital zarf ve imza
Dosya Gezgini ile tamamen entegre olabilme

Dosyalariniz artik guvende. E-posta yoluyla gonderdiginiz belgeler gizlilik tasiyorsa onlari yabanci gozlerden sakinmak icin ozel caba gostermelisiniz. Abylon Basic dosya sifrelemede 256 bit AES ve 448 Bit Blowfish algoritmalarini kullaniyor ve dilerseniz bu dosyalari aninda sikistiriyor.

Kralprogram.net aciklamasi = abylon BASIC 6.5 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net abylon BASIC 6.5 yazilim ureticisi degildir. abylon BASIC 6.5 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – AbylonSoft

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4