Cyberlink Power2Go 5.5

Program indir Yorum ekleyin

Cyberlink Power2Go 5.5 Cyberlink Power2Go 5.5 Guvenli Gelecek Nesil Disk Yakmanin Eglenceli ve Kolay Yolu:
Disk yazma araclarindan tek beklentisi DVD kopyalama olan kullanicilarin pek azi gercekten dev bir multimedya paketine ihtiyac duyuyor. Bu is icin Nero’dan cok daha az yer kaplayan Power2Go gibi yazilimlar yeterli.

Power2Go overburn disindaki ozel yazma seceneklerinden yoksun. Yazilim, CD-Extra ve Mixed Mode’da sorunsuz calisiyor. Muzik CD’lerindeki parcalar kolayca riplenebiliyor ancak yeniden duzenlemeye yonelik bir secenek sunulmuyor. Power2Go, Video DVD olusturmak istiyen kullanicilarin temel gereksinimlerini karsiliyabiliyor. DVD sablonlarina sahip programda sablon sayisi sinirli. Daha fazlasini edinmek icin ufak bir ucret karsiliginda Cyberlinkten temin edebilyiorsunuz.
Daha simdiden Blu-ray ve HD-DVD yazma ozelligiyle donatilan Power2Go, Blu-ray diski tanima konusunda hicbir sorun cikartmiyor. Tabi bu konuda daha cok gelisim gostermesi gerekiyor. Gelecek nesil teknoloji ile uyumlulugu goze carpan program bu tur programlar arasinda cok basarili ve kolay bir alternatif.

Kralprogram.net aciklamasi = Cyberlink Power2Go 5.5 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Cyberlink Power2Go 5.5 yazilim ureticisi degildir. Cyberlink Power2Go 5.5 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – Cyberlink

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4