Easy WiFi Radar

Program indir Yorum ekleyin

Easy WiFi Radar Easy WiFi Radar Hayatta bazi seyler bedava olmalidir. Easy WiFi Radar size internete kablosuz bedava girmeniz konusunda yardimci oluyor.

Windows Xp’nin baglanti merkezini deniyorsaniz oradan mail kontrolunun ve internet sitelerine baglanmanin ne kadar zahmetli oldugunu bilirsiniz. Once baglanti nokatalarini bulup ardindan secip manuel olarak ayarlayip ardindan baglanmaniz gerekmekte. Ki cogu zamanda baglanti gerceklestirilememekte. Bu kadar zahmetli bir isi Easy WiFi Radar ile cift tiklamaya indirebilirsiniz.

Easy WiFi Radar buldugu kablosuz internet baglanti noktalarini tipki bir radara benzeyen ekraninda gostererek isinizi oldukca kolaylastirir. Radar ekraninda beliren noktalara cift tiklamaniz baglanmaniz icin yeterlidir. Ekranda yesil olarak beliren noktalar sifresiz internet baglantilarini kirmizi olarak beliren noktalar ise sifreli baglanti noktalarini gostermektedir…

Kralprogram.net aciklamasi = Easy WiFi Radar programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Easy WiFi Radar yazilim ureticisi degildir. Easy WiFi Radar programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – Makayama

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4