kikirdaksiz ekran koruyucu 1.0

Program indir Yorum ekleyin

kikirdaksiz ekran koruyucu 1.0 kikirdaksiz ekran koruyucu 1.0 bu ekran koruyucu ile bilgisayarinizin basinda olmadiginizda, bilgisayarin basinda olupta birsey yapmak istemediginizde siz bilgisayariniza mudahale etmezken ekraninizda surekli bir ucurumdan dusen ve objelere gore yonunu bulan bir bayan olabilir.

bayan objelere carpmasiyla birlikte cesitli sekillerde, gercege cok yakin bir bicimde hareket ediyor. Ornegin kafasi bir objeye carptiginda gercek hayatimizdaki gibi o basinca ve hiza gore yon degistiriyor.

ekran koruyucunun bir baska ozelligi de ucurumdan dusen bayani fareniz ile kontrol edebilmenizdir, bunu yapmak icin sadece farenizle bayanin herhangi bir bolumune tiklayin ve dilediginiz yere surukleyin. fare oynatmaniz ekran koruyucuyu kapatmayacaktir.

ekran koruyucuyu yukledikten sonra aktif olmasi icin su yonergeleri takip etmelisiniz.

– masaustunuzde bos bir alanda sag tiklayin ve Ozelliklere girin.
– Ust kisimdaki sekmelerden ekran koruyucu sekmesine gelin.
– yuklu ekran koruyucularin bulundugu listeden kikirdaksiz ekran koruyucuyu secin.
– bilgisayar bos kaldiktan kac dakika sonra ekran koruyucunun aktif olmasi gerektigini belirleyin.
– devam ederken karsilama ekrani secenegini kendinize gore ayarlayin. eger secili durumda olursa ekran koruyucu kapandiginda windows oturum acma yoneticisi, ekran koruyucu kapandiktan sonra ekraniniza gelecek ve tekrar kullanici girisi yapmanizi isteyecektir (eger kullanici adi sifreliyse tekrar sifresini girmeniz gerekmektedir.).
– tum ayarlari kendinize gore ayarladiktan sonra uygula ve tamam butonlarina tiklayin.

ekran koruyucu ne ise yarar?:
ekran koruyuculari bilgisayarinizin basinda yok iken bilgisayarinizin ekranini renklendirmeye yaramasiyla bilinir ancak daha farkli ve onemli diyebilecegimiz bir gorevi daha vardir; monitorunuzu korumak.

ekraniniz hareketsiz kaldiginda ve surekli ayni seyler ekranda durdugunda (genellikle lcd monitorlerde ortaya cikar.) bilgisayariniz kapali dahi olsa, normal kullanima tekrar girse de ekran 15-45 dakika arasinda ayni gorundute kalirsa simgelerin ve objelerin izleri monitor ekraninda kalmaktadir. bu onemsenmese de surekliligi ve cok uzun surmesi halinde kalici olabilmektedir.

bundan dolayi herhangi bir hareketli ekran koruyucu kullanimi onemle tavsiye edilmektedir. ekran koruyucu deyip gecmemelisiniz.

not:ekran koruyucuyu kapatmak icin ust kisminda bulunan siyah seride yada yaziya tiklamaniz gerekmektedir.

Kralprogram.net aciklamasi = kikirdaksiz ekran koruyucu 1.0 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net kikirdaksiz ekran koruyucu 1.0 yazilim ureticisi degildir. kikirdaksiz ekran koruyucu 1.0 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – delidolunet

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4