kizma birader 2 (3 boyutlu)

Program indir Yorum ekleyin

kizma birader 2 (3 boyutlu) kizma birader 2 (3 boyutlu) sonunda donduler. hemde 3 boyutlu grafikleriyle birlikte! dunyanin en populer oyunlarindan kizma biraderin 2. 3 boyutlu oyunu karsinizda. hala ne bekliyorsunuz. takiminizi rengine gore secin ve heyecani yasayin.

karakterleri, eglenceli animasyonlari, ozel supriz silah ve ozellikleri ile size oynarken oldukca eglenceli zaman gecirticek bir oyun. supriz ozelliklerinin arasinda: patlayici kemerler, uyku haplari, kafesler, vitamin igneleri gibi seyler var. ancak bu supriz ozellikleri sadece karsi tarafa zarar vermekle kalmiyor. ayni zamanda daha bir cok supriziyle size de zarar veriyor. Iste burada is bilege dusuyor. yani zari nasil attiginiza…

pek cok ayarlanabilir ozelligi ile size kolaylikta sagliyor. oyun hizini arttirabilir veya azaltabilirsiniz. Cok cesitli saha secenekleri ile de her daim heyecana surukluyor.

Ozellikleri:

bilgisayara yada baska insanlara karsi oynayabilirsiniz.(4 kisiliktir)

lan veya internet uzerinden oynama imkani

10 farkli takim secme imkani

3 boyutlu senaryolar

oldukca detayli grafikler

farkli ve eglenceli bonus silahlar

45 mblik bir bos alan gerektirmekte

Kralprogram.net aciklamasi = kizma birader 2 (3 boyutlu) programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net kizma birader 2 (3 boyutlu) yazilim ureticisi degildir. kizma birader 2 (3 boyutlu) programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – x-pressive

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4