aoa dvd ripper v.5.1.1

Program indir Yorum ekleyin

KRALPROGRAM.NET aoa dvd ripper v.5.1.1 aoa dvd ripper v.5.1.1 dvd ripper ile dvd filmlerinizi duzenleyebilir, formatini degistirebilir, dvd filmlerinize cesitli ses ve efekteler ekleyebilir, istediginiz yerini kesebilir istersenizde ekleme yapabilirsiniz. kisacasi; dvd turunde hemen hemen her isinizi gorebilecek bir uygulama.

dvd ripper butun bunlarin yani sira dvd kopyalama ve dvd yazim islemlerinizi de cok hizli ve pratik bir sekilde yapabilmektedir.

dvd dosyalarinizin formatini degistirebilme ozelligi bulundugundan dolayi da mpeg (mpeg-1, mpeg-2), wmv, 3gp, mp4, vcd ve svcd formatlari arasinda donusturum yapabilir ve mobile, tasinabilir aygitlariniza uyum saglattirarak cep telefonunuzdan ve Ipod, sony psp turu aygitlarinizdan yuksek kalite ve cozunurlukte videolar izlemenizi saglar.

program 3 farkli dvd kopyalama moduyla size kolayliklar saglar.

*butun olarak dvd kopyalamasi yapabilme

*Istediginiz bolumleri kesebilerek ve ekleme yaparak kopyalama

*gereksiz yerleri duzenleme yapabilerek kopyalama modu…

Kralprogram.net aciklamasi = aoa dvd ripper v.5.1.1 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net aoa dvd ripper v.5.1.1 yazilim ureticisi degildir. aoa dvd ripper v.5.1.1 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – aoa media

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4