zoom yapma programi zoommy 3.1

Program indir Yorum ekleyin

zoom yapma programi zoommy 3.1 zoom yapma programi zoommy 3.1 ekraninizda secmis oldugunuz bir bolgeyi olceklemeye ve buyutmeye yarayan bir program. secmis oldugunuz bolgeyi olcekleme yoluyla kopyalayabilir ve o parcayi resim dosyasi olarak (jpeg, gif, png…) kaydedebilirsiniz. belirgin bir buyutme duzeyi kullanabilir; ya da 4 en 30a bir olcu degeri verebilirsiniz. bu sekilde ekranda okuma yapabilir ya da kaydedebilirsiniz. ayrica fareyi yavaslatarak hem olceklemeyi hem de okuma, gorme durumunu ayarlayabilirsiniz.

programin sistem tepsisinde bulunan simgesine sol tusla tikladiginizda program belirir, tekrar tikladiginizda gizlenir. bu sayede hizli ve kolay bir kullanim olanagi saglanir.

tepsideki simgeye sag tusla tikladiginizda ise icerik menusune erisebilirsiniz. bu icerik menuden bazi kisayollara ve program ayarlarina hizli ve kolay yoldan erisebilirsiniz.

mercek goster, olcu, yakinlastir, uzaklastir, zum, mercek kenari, renk modu, parlaklik, kontrast, dil secenegi gibi ayarlara ulasirsiniz.

ayrica mercek penceresi icinden de kontrol saglanabilir. piksel rengini rgb, cmyk, hsv, lab, web rengi ve onaltilik biciminde gosterebilir. bu sayede dolasmis oldugunuz ekrandaki herhangi bir yazi ya da resmin renk kodunu cok kolay bir sekilde gorebilirsiniz. program coklu dil destegiyle birlikte gelmektedir.

programi 30 gun ucretsiz deneyebilirsiniz. daha sonra kullanabilmek icin satin almalisiniz. programin lisansli fiyati ise 11.99$dir ve programin tum gelecek surumleri ve yukseltmelerinde de lisans gecerli olur.

Kralprogram.net aciklamasi = zoom yapma programi zoommy 3.1 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net zoom yapma programi zoommy 3.1 yazilim ureticisi degildir. zoom yapma programi zoommy 3.1 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://zoommy.mutexdevelopments.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4