Spy Sweeper with AntiVirus 5.3.1.2344

Program indir Yorum ekleyin

Spy Sweeper with AntiVirus 5.3.1.2344 Spy Sweeper with AntiVirus 5.3.1.2344 Spy Sweeper with AntiVirus, gunumuzun en kaliteli casus yazilimlardan koruma araci olan Spy Sweeper yaziliminin virusten koruma ozelligi eklenerek tam bir guvenlik yazilimi haline getirilmis surumudur. Webroot firmasinin sunmus oldugu Spy Sweeper artik kullanicilarini casus yazilimlarin yani sira viruslerden de koruyacaktir. Yazilim Windows Vista isletim sistemi ile de tam uyumludur.

Spy Sweeper gercek zamanli koruma ozelligi olan bir casus yazilim temizleme aracidir. Sisteminizi tum casus yazilimlara ve diger kotu niyetli araclara karsi her an guvende tutabilmenizi saglamaktadir. Sahip oldugu veritabani ile yaklasik 150.000 zararliyi tanimlayabilmekte ve sisteminizden temizleyebilmektedir. Kendiliginden guncelleme ozelligi ile bu veritabanini surekli guncelleyerek yeni zararlilara karsi da hazir durumda beklemektedir. Sisteminizi bilinen casus yazilimlar icin en ince ayrintisina kadar taramakta ve bulmus oldugu zararlilari karantinaya alabildigi gibi sisteme zarar vermeden tumuyle temizleyebilmektedir. Sahip oldugu kalkanlar ile sisteminize ust duzey koruma saglamaktadir. Internet Explorer, Windows Sistemi, Host Dosyalari ve Baslangic Uygulamalari icin ayri ayri kalkanlari vardir. Bu kalkanlar ile sisteminizde anlik olarak koruma saglamakta ve hicbir acik nokta birakmamaktadir.

Gelismis Algilama ve Temizleme
Spy Sweeper yokedilmesi zor olan ve verdigi zararlarla un yapmis olan casus yazilimlari gelismis algilama ve temizleme ozelligi ile etkili bicimde tam olarak sisteminizden kaldirabilmektedir. Hatta kotu niyetli casus yazilimlar tek bir tarama sonucunda temizlenebilmektedir. Tek tarama ile bilgisayariniz temizleneceginden tekrar tarama ve yeniden baslatma islemleri yapmayacaksiniz. Bu da size zaman kazandiracaktir.

Gercek Zamanli Calisan Akilli Kalkanlar
Spy Sweeper Akilli Kalkanlari, gelismis casus yazilim tehditlerini, bilgisayariniza bulasmadan onleyebilmektedir. Bu yeni surum Spy Sweeper standart casus yazilim engelleme sanayisinde ilerlemis durumdadir. Trojan–Downloader–LowZones ve SpySheriff tehditlerini ilk yukleme de durdurabilmektedir. Boylece Spy Sweeper ile bilgisayarinizi kolayca guvende tutabilirsiniz.

Dogru Risk Degerlendirmesi
Spy Sweeper kullanilan dogru risk degerlendirme testlerinden sonra tehlikeli farkli casus yazilimlari algilayabilmektedir. Bazi casus yazilimlar kucuk tehlikeler olustururken bazilari kisisel bilgilerinizi calabilmektedir. Spy Sweeper her bir tehkikeyi cabukca inceleyip onun potansiyel zararini ve ne yapabilecegini size bildirir. Bu istenmeyen yazilimlari kaldirmak ve sisteminizi guvende tutmak icin uygulanan bir baska yoldur.

Kesintisiz Guncelleme Savunmasi
Casus yazilimlar sik sik bicim degistirmektedirler. Spy Sweeper bu tehditlere karsi kullandigi tanimlama veritabani ile casus yazilimlari algilayarak koruma saglamaktadir. Yapilan guncellemeleri kendiliginden alabildiginiz gibi elle denetleme de yapabilirsiniz, daha sonra gerekli ayarlamalari yaparak yazilimi kendi haline birakabilirsiniz.

Coklu Kullanici Korumasi
Siz bilgisayariniz icin Spy Sweeper yazilimini satin aldiginizda, yazilim bu bilgisayar uzerindeki tum kullanicilari korumaktadir. Bu durumda yazilimin yonetimini bir kullanici yapmakta fakat her bir kullanici kendi kullanimi icin yazilimi ozellestirebilmektedir. Boylece en ust seviye esneklik ile tam koruma saglanmaktadir.

Casus Yazilim Haber ve Bilgi Guncellemesi
Spy Sweeper uygulamasi icin bir ic hak olan, son casus yazilim tehditleri hakkinda temel bilgi alma islevi bulunmaktadir. Webroot casus yazilim sorunlari karsisinda oncu otoritedir ve elde ettigi bilgileri hemen kullanicilari ile paylasmaktadir.

Ucretsiz Musteri Destegi
Tum Webroot urunlerinde oldugu gibi Spy Sweeper yaziliminda da en zorlu casus yazilimlara karsi bilgili ve canayakin uzmanlar tarafindan destek verilmektedir. Rakiplerinden farkli olarak cevrimici telefon destegi ucretsiz verilmektedir.

Memnuniyet garantisi
Webroot tum urunlerinin gururla arkasinda durarak, memnun olmadiginiz takdirde hic bir soru sormaksiniz 30 gun icerisininde paranizi geri odemektedir.

Neden Spy Sweeper’i Secelim?

En genis kapsamli casus yazilim engelleme cozumunun elde edilmesi – 360 derece koruma saglamasi.

Kesintisiz izleme ile casus yazilim saldirilarini baslamadan durdurmasi.

Inatci casus yazilimlar icin gelismis algilama ve temizleme kabiliyetine sahip olmasi.

Kendiliginden guncellemeler ile sizi en son tehlikelere karsi guvende tutmasi.

Musterilerine ucretsiz destek sunmasi.

En Dusuk Sistem Gereksinimleri

Windows 2000, XP, XP Home veya XP Media Center isletim sistemi

300 Mhz islemci

15 MB sabit surucu alani

256 MB RAM

Internet Explorer 5.5

Yazilima son surumunde Windows Vista destegi eklenmistir.

Not: Yazilimin deneme surumunde bulunan zararlilar temizlenememektedir. Yazilimi hicbir kisitlama olmaksizin sinirsiz bicimde kullanabilmeniz icin 39 dolar odeyerek satin almaniz gerekmektedir.

Kralprogram.net aciklamasi = Spy Sweeper with AntiVirus 5.3.1.2344 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Spy Sweeper with AntiVirus 5.3.1.2344 yazilim ureticisi degildir. Spy Sweeper with AntiVirus 5.3.1.2344 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.webroot.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4