Gbg Chat v1.01

Program indir Yorum ekleyin

KRALPROGRAM.NET Gbg Chat v1.01 Gbg Chat v1.01 Bu program ile network ortaminda bulunan bilgisayarlarla mesaj alma ve gonderme islemini oldukca hizli ve guvenli bir sekilde yapabilirsiniz. Program tek bir exe dosyadan olusup herhangi bir baska dosyaya ihtiyac duymadan calismaktadir.

Programi calisip chat penceresi acildiginda Sol ustte programin kullanimi ve GBG’nin bu programini ile ilgili yazilar bulunan hakkimizda sekmesi ve programi kapat sekmesi bulunmaktadir. Hemen altindaki Gri Renkli remote yazan bolum sizin mesajlasacaginiz diger bilgisayari gosterir. Sol Tarafdaki genis pencere mesajlarinin goruntulendigi alandir. Bu pencerenin hemen altinda bulunan mesaj kutusuna yazdiginiz herhangi bir seyi ENTER tusu ile veya hemen altinda bulunan mavi renkli gonder tusu ile mesajini gonderebilirsiniz. Bu gonder denetiminin hemen yaninda bulunan Terminal etiketinin yaninda ki etikette yazan ise sizin kullandiginiz bilgisasyarin adi olup mesaji gonderdiginiz karsi tarafda cikacak olan isimdir.

Sag tarafda bulunan pencere ise o an icin sizin network aginizda bulunan bilgisayarlari listeler. Bu bilgisayarlardan herhangi birinin uzerine gelip mouse’un sol tusu ile cift tiklama yaparsaniz Remote etiketinin yaninda bulunan diger etiketin sectiginiz bu ismi aldigini gorursunuz. Artik seciminiz yapildi mesaj yazip bu bilgisayarla irtibat saglayabilirsiniz. Mesajlasma icin her iki bilgisayarinda bu programi calistirmasi gerekir. Bu versiyonda network’un yenilenmesi manuel olup yenile butonuna basarak network yeni dahil olmus kullanicilarida sisteme dahil edebilirsiniz. Ayrica kullaniciya kolaylik olmasi bakimindan bir takvimde bu versiyonda eklenmistir.

Kralprogram.net aciklamasi = Gbg Chat v1.01 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Gbg Chat v1.01 yazilim ureticisi degildir. Gbg Chat v1.01 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – GBG Bilgisayar Ltd

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4