Daemon Tools

Program indir Yorum ekleyin

Daemon Tools Daemon Tools Daemon Tools tum cd yazma kaliplarini okuyabilen bir programdir. Yani tum iso, bin, cue sheet dosyalari, clone cd, nero, blindwrite gibi programlarin ozel bicimlerini gosterebilir. Boylece Cd olusturmadan once kalip dosyalarinin iceriklerini gormeyi saglar. 4 sanal surucu destegi ile oyunlarinizi cdye yazmadan direkt kalip dosyalari icinden calistirabilir, iceriklerine erisebilir ve oynayabilirsiniz. Daemon Tools her oyun canavarinin arsivinde olmasi gereken bir aractir.Programin bu surumunde eklenen ozellikleri: Yeni bastan yapilandirilan program cekirdegi SCSL aygitlarla kullanim icin dahili suruculer (Ancak bu suruculerin kod ayiklayici programlama araclari kullaniyorsaniz yuklenmemesi onemle belirtilmis) 32X destekli surum (64X destekleyen isletim sistemleri icin olan surumunu buradan ebilirsiniz) Her kurulumda yeni sanal surucu adi ve modeli Anti Daemon Tools korumali son sistemleri de onleyebilme Dijital imza taklit edebilme En son tum populer kopya korumalarini asabilmeNot: Daemon Tools programinin Turkcelestirmesi resmi sitesinde yayinlanmis olup editorlerinden bosluk tarafindan hazirlanmistir. Alttaki baglantidan ebileceginiz Daemon Tools Turkce yamasini programin /Lang/ klasorune cikarttiktan sonra saat cubugundaki Daemon Tools aracisinin dil sekmesinden Turkceyi secerek calistirabilirsiniz. Daemon Tools Turkcelestirilmis ola
aktir. Bu yama tum eski ve yeni surumler ile de uyumludur.Daemon Tools Turkce YamaONEMLI : Programin bu surumunde ADWARE icerik de geliyor. Ancak kurulumda karsiniza cikacak ekrandan ilgili kutuyu kaldirdiginizda programin yine ucretsiz halini herhangi bir Ad/Spy icerigini yuklemeden kullanabilirsiniz.

Kralprogram.net aciklamasi = Daemon Tools programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Daemon Tools yazilim ureticisi degildir. Daemon Tools programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – DT Soft LTD.

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4