eMule Plus

Program indir Yorum ekleyin

eMule Plus eMule Plus En cok kullanilan dosya paylasim programlarindan olan e-mulenin daha ozel ve hizli versiyonu eMule Plus. eMule Plus ile dosyalarinizi internette paylasima acarak onlarin indirilmesini saglayabilir ya da baska yerlerden dosya indirebilirsiniz. MP3 ve filmleri daha hizli ve detayli arayarak bulabilir ve bunlari acik kaynakli oldugundan guvenli bir sekilde indirebilirsiniz. Dosya me konusunda rakiplerine karsi malup olsa da arama ve guvenilirligi konusunda rakiplerini acik ara farkla yenebilecek guce sahip bir program ve eMuleden daha hizli cunku eMule Plus. Yenilenen ozelliklerine gelecek olursak, server listeleri yenilendi ve daha cok server eklendi. InnDirdiginiz dosyalarin geldigi klasordeki hatalar giderildi. Programin bellek kullanimi bir onceki surumunden daha da azaltildi. Arama motoru daha da guclendirildi ve hatali kodlar duzeltildi. Server listesini guncelleme destegi yenilendi. NoT: Programi mek icin bir siteye yonlendirileceksiniz ve bu sitede sizden sunucu secmeniz istenecek. InnDirmek istediginiz sunucuyu sectikten sonra me islemi basliyor.UYARI : Bu program ile yasadisi olmayan HER TURLU dosyayi sorunsuzca ebilirsiniz. Ancak unutmamalisiniz ki paylasim programlari ile alinacak yasadisi iceriklerden dogan sorumluluk, viruslu bir dosya imi sonunda karsilasabileceginiz hasar veya istenmeyen bir icerikle karsilasilmasi sonucu dogabilecek her turlu sorun kesinlikle son kullaniciya aittir. Bizler, olarak paylasim programlarini sadece yasal dosyalar ile calisilmasi kosulu ile ureticinin kendi yasal sitesinin
inkleri ile yayinliyoruz. Yasal olmayan icerik konusunda her turlu zarar ve karsilasilabilecek sikintinin paylasim yapan kullanici ve sunucularindan kaynaklandigini ve olasi bir yasal yurutmede, paylasima katilan kisi ve sahislarin sorumlu olduklarini unutmayiniz.

Kralprogram.net aciklamasi = eMule Plus programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net eMule Plus yazilim ureticisi degildir. eMule Plus programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – eMule Plus

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4