Kutuphane Programi Moon 1.1 Derleme 24

Program indir Yorum ekleyin

Kutuphane Programi Moon 1.1 Derleme 24 Kutuphane Programi Moon 1.1 Derleme 24 Moon Kutuphane, kutuphanelerin yani sira aslinda daha cok ev kullanicilarinin, kitaplarini kategorilendirerek bilgisayarlarinda bir kutuphane olusturmalarina olanak sagliyor. Program basit ve anlasilir bir arayuzde kaydetme ve arama seceneklerinden olusuyor.

Yazar bilgileri ile ilgili olarak, yazar adi, cevirmen adi, yayinevi ve kitap bilgileri ile ilgili olarak kitabin konusu, dahil oldugu seri bilgilerini her seferinde yeniden yazabildiginiz gibi, secmek uzere birden fazla tanimlayabiliyor, tanimladiklarinizi daha sonra silebiliyor ve degistirebiliyorsunuz.

Kayitlarinizi silebiliyor ya da uzerinde degisiklik yapabiliyorsunuz.

Buyuk kucuk harflere duyarli arama ozelligi sayesinde, bir ya da birden fazla bilgi alanini secerek girmis oldugunuz kelime veya kelime grubunun karsiligini kisa surede bulabiliyorsunuz.

Programin diger bir avantaji olarak da girmis oldugunuz bilgilerin yani sira kitapla ilgili olarak notlar almaya olanak saglamasi ve bilgilerin tumunun bu notlar ile birlikte ayrintili olarak tek ekranda gorulebilmesi ozelliklerini eklemekte fayda var.

Programda, ayni zamanda arama alanlarinda kullanabildiginiz kayit bilgileri;

Kitap bilgileri ile ilgili olarak

Kitap adi

Konusu

Kitabin dahil oldugu seri

Eger Turkce degilse orijinal adi

Sayfa sayisi

Basim tarihi

Notlar

Yazar bilgileri ile ilgili olarak

Yazar adi

Cevirmen adi

Yayinladigi yayinevi

Bunlara ek olarak arama ozelliginde kullanilmamasina ragmen, ISBN numarasi ve baski sayisini da bilgilere ekleyebiliyorsunuz.

Ayrica programin Turkce ve ucretsiz olusu da kullanicilar icin buyuk avantaj sagliyor.

Kralprogram.net aciklamasi = Kutuphane Programi Moon 1.1 Derleme 24 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Kutuphane Programi Moon 1.1 Derleme 24 yazilim ureticisi degildir. Kutuphane Programi Moon 1.1 Derleme 24 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.qrmoon.net/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4