adres etiket programi 1.2

Program indir Yorum ekleyin

adres etiket programi 1.2 adres etiket programi 1.2 program; 63,5×38,1 mm, x21 ebatlarinda matbu etiketlere girilen adresleri yazdirma islevine sahiptir. Istenildigi takdirde adresler, kategori bazinda ya da butunuyle cikartilabilir. bunun yani sira isaretleme sistemi ile sadece isaretlenen adresin de bastirilmasi mumkundur.

sizlere kolaylik olmasi acisindan ornek kategoriler yerlestirilmistir. Istediginiz kategoriyi degistirebilir ya da yenilerini girebilirsiniz.

programin bolumleri:
kategori giris: kategorilerin (orn: milletvekilleri, vakif uyeleri vb) girildigi bolumdur. adres girmeye baslamadan kategorileri belirlemeniz onerilir.
adres giris: burada onceden belirlediginiz kategorilerde adresleri girebilirsiniz. bu bolumde kisi ve adreslere onem derecesi vererek liste ya da etiket basma sirasinda kisilere o kategoride basilma sirasi verebilirsiniz.
guncelleme: Cogu zaman adreslerin guncelliginden emin olunamayabilir. bu durumlarda kategori bazinda tarama yaparak hangi adresleri ne zaman guncellediginize bakabilir, eskileri yenileyebilirsiniz.
etiket yazdir: 63,5×38,1 mm, x21 ebatlarinda matbu etiketlere girilen adresleri yazdiracaginiz bolumdur. ayrica bu bolumde, sadece isaretlediginiz adresleri etikete bastirabilir ve liste halinde cikti alabilirsiniz.

Kralprogram.net aciklamasi = adres etiket programi 1.2 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net adres etiket programi 1.2 yazilim ureticisi degildir. adres etiket programi 1.2 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.alpersirvan.com/programlar.php

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4