Super Video Donusturucu Converter 4.4.0

Program indir Yorum ekleyin

Super Video Donusturucu Converter 4.4.0 Super Video Donusturucu Converter 4.4.0 Super Video Converter kullanimi kolay ve guclu bir video donusturme yazilimidir. Tum video bicimlerinden DivX (MPEG4) bicimine donusturme yapabileceginiz yazilimla AVI, PAL video bicimli dosyalarinizi da NTSC destekli video dosyalari haline getirebilirsiniz. Donusturme islevinin yani sira AVI, MPEG, WMV/ASF, VCD, DVD bicimli video dosyalarini birlestirebilmektedir. Dahili bir video oynatma aracina sahip olan yazilimla uzerinde islem yapacaginiz videolari izleme imkanina da sahipsiniz.

Yazilimin Genel Ozellikleri

Tum video bicimlerini AVI(DivX, XviD…) bicimine donusturebilme.

Tum video bicimlerini MPEG-1/MPEG-2 bicimlerine donusturebilme.

Tum video bicimlerini WMV/ASF bicimlerine donusturebilme.

Tum video bicimlerini VCD/SVCD/DVD bicimlerine donusturebilme.

Buyuk video dosyalarini birlestirebilme (farkli bicimleri de destekler).

Bir video biciminden diger bir video bicimine ayri olarak donusturebilme.

Yazilimin Kullanimi
Yukarida belirtildigi uzere kullanimi gayet kolay olan yazilimla oncelikle “Dosya Ekle”(Add File) butonuna basarak uzerinde islem yapmak istediginiz dosyalari seciyorsunuz. Ardindan eger donusturme islemi yapacaksaniz; yazilimin alt kisminda bulunan “Cikti Bicimi”(Output Format) bolumunden istediginiz video bicimini seciyorsunuz. “Hedef Klasor”(Destination) de belirttikten sonra geriye sadece “Donustur”(Convert) butonuna basmak kaliyor.

Yazilimin Kullanimi Icin Gerekli Araclar

Windows Media Player 9

Windows Media Format 9 Series Runtime

Not: Yazilimin 7 gunluk deneme surumunde video donusturme islemlerinin %50’sini yapabilirsininiz. Yazilimin tum ozelliklerinden sinirsiz bicimde yararlanabilmeniz icin 29 dolar odeyerek satin almaniz gerekmektedir.

Kralprogram.net aciklamasi = Super Video Donusturucu Converter 4.4.0 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Super Video Donusturucu Converter 4.4.0 yazilim ureticisi degildir. Super Video Donusturucu Converter 4.4.0 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.witcobber.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4